"Când aceste coşmar se va încheia, va trebui să reunim jucătorii emblematici din ultimii ani şi să jucăm un CLASICO VINTAGE ! Iar încasările vor merge la oameni nevoiaşi", a scris Casillas pe Twitter.
Primul care i-a răspuns a fost Andres Iniesta, legenda Barcelonei: ”"Începe să pregăteşti convocările...şi poţi conta pe mine!",
În februarie, Iker Casillas a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al federației spaniole. Fostul portar al lui Real Madrid a fost forțat să se retragă după ce a suferit un infarct în timpul unui antrenament la Porto în 2019, însă el are de gând să reîmprospăteze acum federația spaniolă de fotbal.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 23 MINUTE
”Da, mă voi prezenta la RFEF atunci când vor avea loc alegerile. Împreună vom aduce federația noastră în vârful fotbalului mondial, a scris spaniolul pe contul său de Twitter. Astfel, cu acest anunț, retragerea lui Casillas este confirmată chiar dacă nu a vorbit direct despre acest lucru: ”L-am informat pe președintele clubului FC Porto de această decizie și doresc să îmi exprim gratitudinea față de ei”.

Casillas, legendă pe Santiago Bernabeu

Iker Casillas se află pe finalul unei cariere impresionante, petrecută aproape în întregime în poarta lui Real Madrid. Fost campion mondial cu Spania în 2010, Casillas a ajuns la academia Realului în 1996, urmând ca peste 3 ani să fie promovat la prima echipă a madrilenilor. În cele 16 sezoane petrecute la formația de pe Santiago Bernabeu, Casillas a bifat 725 de apariții, reușind să câștige 21 de trofee, printre care 3 Ligi ale Campionilor.
La nivelul echipei naționale, Casillas a câștigat o Cupă Mondială (în 2010) și 2 Campionate Europene (în 2008 și 2012).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM O ORĂ
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM O ORĂ