Chiar dacă este izolat la domiciliu, Ronaldo continuă să le ofere fanilor momente frumoase prin conversații cu foste nume mari ale fotbalului. Dacă în urmă cu câteva zile a fost publicată conversația cu David Beckham, Luis Figo, Iker Casillas și Roberto Carlos, de data aceasta "Il Fenomeno" a vorbit cu Fabio Cannavaro.
Ronaldo și Fabio Cannavaro au cucerit împreună de 3 ori Balonul de Aur și multe Campionate Mondiale. Ei au evoluat împreună la Real Madrid în sezonul 2006/2007.

Mesaj către Cristiano

Bundesliga
Bundesliga, primul campionat tare care e gata să revină: "Trebuie să fim foarte atenți"
21/04/2020 LA 04:26
În discuția dintre Ronaldo și Fabia Cannavaro a fost inclus și Cristiano Ronaldo după ce fostul mare fundaș al Italiei a spus că îl consideră pe brazilian "adevăratul Ronaldo".
Trebuie să fie enervant pentru Cristiano când se spune că sunt adevăratul Ronaldo. Oamenii nu pot fi comparați. Cristiano va rămâne în istoria fotbalului pentru golurile sale și continuitatea de care a dat dovadă. Va rămâne în istorie ca unul dintre cei mai buni. La fel ca Messi, la fel ca alții
Ronaldo a povestit și o întâmplare din perioada în care se afla la Inter Milano alături de Hector Raul Cuper. Ronaldo a plecat de la Inter fix în sezonul în care Cannavaro era cumpărat de aceasta.
Îmi aduc aminte că ne-a cerut să ne încălzim pentru un antrenament alergând 3-4 kilometri în pădure. Nu mai țin minte dacă a fost pedeapsă sau care a fost motivul. A fost teribil
"Il Fenomeno" a dezvălui și cum a părăsit-o pe Barcelona în 1997.
După partida contra Italiei din 1997, viitorul meu era incert. Nu semnasem cu Inter, de fapt tocmai îmi prelungisem contractul cu Barcelona. Dar la 5 zile distanță, președintele (Barcelonei) a dat înapoi iar Inter m-a căutat. Așa s-a născut o istorie frumoasă cu Inter și Italia
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Victoriile Argentinei de la Cupa Mondială, sărbătorite în fosta casă a lui Maradona
IERI LA 19:54
Cupa Mondială FIFA
Alertă în lotul Argentinei înainte de sferturile Cupei Mondiale! Un titular s-a accidentat
IERI LA 19:28