Ilie Bărbulescu, fundaşul echipei de legendă a lui FC Argeş şi a Stelei Bucureşti, a fost înmormântat azi la prânz, la cimitirul Sfântu Gheorghe din Piteşti, potrivit informațiilor din Știri de Pitești. După ora 12, cortegiul funerar a plecat de la biserica „Sfântul Andrei” din Trivale către stadion. În urma carului mortuar, sute de piteşteni – şi nu numai – care au ţinut să-l conducă pe „nea Ilie” pe ultimul drum.
A urmat un popas de circa 30-40 de minute, pe gazonul arenei, unde Bărbulescu a asudat preţ de 11 sezoane şi unde a fost aclamat şi adulat.Suporteri ai lui FC Argeş, dar şi ai echipei Steaua, i-au scandat numele, după care cortegiul funerar a plecat spre cimitirul din apropiere.
Fotbal
Premier League | Gol fantastic reușit de Ward-Prowse în Wolves - Southampton 3-1
ACUM O ORĂ

Ilie Bărbulescu, integralist în campania europeană 1986

Ilie Bărbulescu a evoluat timp de 3 sezoane pentru Steaua, între 1984 și 1987, cucerind 7 trofee. În campania europeană încununată cu triumful din Cupa Campionilor Europeni, Bărbulescu a evoluat în 9 din cele 9 partide disputate de „militari”.
Cea mai mare parte a carierei și-a petrecut la FC Argeș, între 1974-1982 și în sezonul 1987-1988. Ilie Bărbulescu a mai evoluat pentru FC Olt Scornicești, Petrolul, Dacia Pitești și Callatis Mangalia. Fundașul stânga a strâns și 5 selecții în prima reprezentativă a României. Ilie Bărbulescu este al doilea component al echipei câștigătoare din 1986 care moare, după Lucian Bălan, care a decedat în noiembrie 2015.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Africa Cup of Nations
Coasta de Fildeș, remiză surprinzătoare la Cupa Africii pe Națiuni. Tunisia a făcut scor
ACUM O ORĂ
Premier League
Arsenal a pus ochii pe un jucător de la Nottingham Forest, după eliminarea din FA Cup
ACUM 2 ORE