Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, a bifat al patrulea transfer al carierei. A ales să meargă definitiv la Rangers, grupare la care a ajuns în ianuarie 2019, sub formă de împrumut de la clubul belgian Genk.
O alegere cum nu se poate mai inspirată, garantează Ilie Dumitrescu, cel care a vorbit despre cât de important este românul pentru Stevie G.
"Cunosc mai multe detalii și știu cât de mult îl apreciază Gerrard pe Ianis. La insistențele lui a fost adus Ianis, a fost urmărit de Glasgow, a debutat și a avut un impact fantastic. Evoluțiile lui au fost apreciate de fani, care l-au primit extraordinar. A intervenit această pandemie, dar el a fost cu gândul acolo mereu, a fost în contact cu Rangers. Lucrurile au fost clare. El era focusat pentru Glasgow. Sunt convins că e un campionat extrem de bun pentru Ianis.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
ACUM 10 ORE
E un jucător rar, talentat, care poate aduce plusul în orice moment. Cam astea au fost cerințele lui Gerrard. Eu îmi aduc aminte de debutul lui, când, după o repriză nu prea reușită, a încercat foarte mult. La pauză eram în contact cu Gică Hagi și după am aflat cam ce i-a spus Gerrard la pauză: <Sunt mulțumit, fericit de modul cum intri în joc, că ai fost foarte activ, implicat>. Și într-adevăr, a reușit să marcheze cu un voleu cu piciorul drept. După aceea, a fost meciul fantastic cu Braga. El a ajuns să facă diferența. Mie îmi dă speranța că a ajuns la maturitate", a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Gerrard, încântat de transferul lui Ianis Hagi

Steven Gerrard s-a arătat încântat de transferul definitiv al lui Ianis Hagi pe Ibrox. Legenda lui Liverpool a avut numai cuvinte de laudă pentru Hagi pe site-ul oficial al lui Rangers.
Ianis este recunoscut în toată Europa ca un jucător tânăr talentat așa că faptul că l-am transferat definitiv este o veste grozavă. Am dezvoltat o relație apropiată cu Ianis foarte repede, este o plăcere să îl antrenez și este dispus să se îmbunătățească la fiecare sesiune de antrenamente | Steven Gerrard
În cele 12 meciuri în care a evoluat la Rangers, Ianis a marcat de 3 ori şi a oferit două pase de gol.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824758.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi s-a accidentat în meciul lui Rangers din Cupa Scoției! Care este starea mijlocașului
22/01/2022 LA 10:38
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08