În ciuda faptului că are o relație foarte bună cu cei de la FCSB, fostul component al Generației de Aur ar fi tentat mai degrabă de o ofertă venită din partea lui CSA Steaua. Ilie Dumitrescu a vizitat deja noul stadion din Ghencea, despre care a avut numai cuvinte frumoase.
"În momentul în care va exista un proiect în care se dorește performanța... tot ceea ce înseamnă emblemă te duce cu gândul la performanță, la ceva ce va fi foarte greu de realizat de o echipă românească.
Dacă există un proiect în care obiectivul este să se facă performanță... 'never say never'! (trad. - nicodată să nu spui niciodată). Am avut o satisfacție extraordinară să văd stadionul și acesta este cel mai important lucru.", a spus Ilie Dumitrescu, citat de Sport.ro
Liga
Barca, dispusă să-l 'sacrifice' pe unul dintre preferații lui Xavi! Ce sumă vrea Laporta să obțină
ACUM 25 MINUTE

Ilie Dumitrescu se gândește să se implice la CSA Steaua

Declarația fostului atacant de la Tottenham a venit la câteva luni după ce anunțase că își va face abonament la meciurile din Liga a 3-a ale celor de la CSA Steaua. În același timp, Ilie Dumitrescu a mărturisit că nu mai simte vreo afinitate față de FCSB după plecarea lui Helmuth Duckadam de la formația din Liga 1.
"Abia aștept să văd primul meci oficial (n.r. - al lui CSA Steaua)! Chiar o să-mi fac abonament. Eu o să am abonamentul tot anul, la fiecare meci al echipei. De când a plecat Helmuth Duckadam, nu mai am vreun sentiment pentru echipa asta (n.r. - FCSB).", spunea Ilie Dumitrescu pentru Digisport, în această vară.
Ilie Dumitrescu a evoluat la Steaua în perioada 1986-1994, precum și în sezonul 1998/1999, reușind să cucerească 8 trofee, printre care se numără 4 titluri de campion al României. De-a lungul carieriei, el a mai evoluat la Olt Scornicești, Tottenham, Sevilla, West Ham, Club America și Atlante.
Ilie Dumitrescu a fost o piesă de bază în echipa României de la începutul anilor '90, supranumită "Generația de Aur". Fostul atacant a pus umărul la traseul extraordinar al "tricolorilor" până în sferturile Campionatului Mondial din 1994, când au învins Columbia, Statele Unite și Argentina.
Fotbal
Mircea Lucescu, în locul lui Rădoi?! Presa din Ucraina anunță că Dinamo Kiev își caută antrenor
ACUM O ORĂ
Premier League
Planul lui Newcastle, dezvăluit! Suma uriașă pe care o vor cheltui șeicii în perioada de mercato
ACUM 2 ORE