Foști coechipieri la Real Madrid, Iker Casillas și Fabio Cannavaro provin din 2 dintre cele mai afectate țări de pandemia de coronavirus. Cei doi au vorbit într-un live pe Instagram despre situație.
Cannavaro, cel care este antrenor în China, prima țară afectată de COVID-19, i-a explicat lui Casillas în timpul live-ului că situația dificilă din Italia și experiența din China că "singurul mod pentru a opri coronavirusul" este să fie închis tot.
"Imaginați-va un oraș cu 30 de milioane de locuitori care este complet gol. E ca într-un film cu efecte speciale impresionante" povestește Cannavaro, cel care spune că toți locuitorii au stat închiși în case zile întregi și doar așa a putut China să reducă răspândirea virusului.
Liga Campionilor UEFA
Un nou record pentru Cristiano Ronaldo în meciul cu Young Boys! Ce performanță a reușit
14/09/2021 LA 17:12
Cannavaro a vorbit și despre situația din Italia. "E foarte grav. Văd că sunt oameni care ies în continuare pe străzi... Iar problema este în spitale, prea mulți oameni au nevoie să fie internate și nu există paturi pentru toată lumea". Cannavaro a criticat și modul în care este gestionată criza în Europa.
Cel mai rău lucru care se întâmplă în Europa este că oamenii nu înțeleg că trebuie să stea în case. Au avut ocazia să închidă țările, să închidă orașele și nu au făcut. Asta trebuie făcut în Europa. Trebuie închis tot
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Campionatul European UEFA
Prima reacție a lui Sergio Ramos, jucătorul neconvocat de Luis Enrique, după eliminarea Spaniei
07/07/2021 LA 09:20
Campionatul European UEFA
Bornele impresionante setate de Anglia la un turneu final unde a devenit principala favorită
04/07/2021 LA 12:01