Topul conține 11 echipe din cele selectate de FourFourTwo, din țări precum Bahamas, Swaziland sau chiar și Statele Unite. Iată topul celor mai amuzante nume de echipe de fotbal din lume.
1. Insurance Management Bears, Bahamas
Echipa din America Centrală și-a ales drept simbol un urs, ceea ce simbolizează puterea și ferocitatea, însă în traducere liberă, clubul reprezintă "Managementul asigurărilor". O firmă din Nassau, capitala statului Bahamas, a preluat clubul și a ales ursul ca emblemă, însă numele nu impresionează.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, devastat după victoria din Conference League! Și-a pierdut unul dintre atacanți
ACUM 7 ORE
2. Portman Kunis United, Statele Unite ale Americii
O echipă de fotbal de sală din Dallas, aflată în eșalonul cu numărul 11, și-a ales numele după cele două actrițe celebre de peste ocean, Mila Kunis și Natalie Portman. Cele două joacă împreună în filmul "Black Swan", iar conducerea clubului a fost probabil impresionat de pelicula americană.

Portman Kunis United, Sursă foto: Twitter

Credit imagine: Eurosport

3. Eleven Men in Flight, Swaziland
În traducere, "Unsprezece oameni în zbor", clubul din Africa are un nume foarte sugestiv și o emblemă pe măsură. Echipa face referință directă la primul 11 care este nevoit să călătorească în deplasări cu ajutorul avionului. Numele amuzante ale echipelor din acest stat nu se opresc aici, deoarece există cluburi precum Green Mamba (Mamba Verde), Royal Leopards (Leoparzi Roiali) sau chiar și pe Manchester United.

XI Men in Flight, Sursă Foto: FourFourTwo

Credit imagine: Eurosport

4. 4.25 Sports Team, Coreea de Nord
Echipa de pe continentul asiatic reprezintă data în care s-a înființat armata nord-coreană, mai exact pe 25 aprilie. Clubul este chiar reprezentanta instituției din Coreea, iar rivala ei se numește Amnokgang, fiind echipa securității. Cele două cluburi reprezintă un echivalent aproximativ al lui Dinamo și al Stelei, din perioada comunistă.
Citește și:
5. Taumata FC, Noua Zeeleandă
Probabil acest nume nu inspiră nimic fanilor sportului "rege", însă clubul neo-zeelandez se află în orașul cu cel mai lung nume din lume. Clubul din Oceania provine din Taumatawhakatangihangakoauauotamateaturipukakapikimaungahoronukupokaiwhenuakitanatahu.
6. Deportivo Moron, Argentina
Denumirea clubului nu înseamnă probabil nimic ciudat pentru locuitorii din Argentina, deoarece Moron este un oraș din statul sud-american. Cei care cunosc limba engleză știu că numele echipei se poate traduce în "Imbecilii sportului", un nume ironic.
7. Club Destroyer’s, Bolivia
Echipa situată în orașul Santa Cruz are o denumire care nu se potrivește neapărat cu performanțele sale. "Distrugătorul de cluburi" se află în eșaloanele secunde din America de Sud de ani de zile și nu a câștigat niciodată nimic.
8. FC Santa Claus, Finlanda
Clubul cu cel mai prietenos nume de pe această listă, "FC Moș Crăciun" evoluează în liga a treia din statul scandinav și se află în regiunea în care trăiește personajul preferat al copiilor, Laponia. Emblema clubului îl înfățișează pe Moș Crăciun, care se uită pe lista de cadouri pe care trebuie să le aducă.
Citește și:
9. Botswana Meat Commission FC, Botswana
"Comisionul Cărnii din Botswana" este alt nume inedit al unei echipe din Africa. Clubul se intitulează în prezent Gilport Lions, deci cel mai probabil conducerea clubului a realizat că numele respectiv nu este unul chiar potrivit pentru o echipă de fotbal.
10. Cape Coast Mysterious Dwarfs, Ghana
"Piticii misterioși" reprezintă încă o denumire aleasă de această dată în mod strategic de clubul din orașul Cape Coast. În cultura voodoo a statului african, aceste creaturi sunt vicleni și pot păcăli alți oameni, probabil cum ofensiva echipei din Ghana și-ar dori să păcălească defensivele adverse.
11. S.V. Robinhood, Surinam
Clasamentul celor mai amuzante nume de echipe de fotbal din lume se încheie cu formația din capitala Surinamului, intitulată după celebrul personaj. Robinhood este cel mai galonat club din fotbalul surinamez, cu 24 de titluri câștigate și o participare în finala Cupei Campionilor CONCACAF (Confederația Asociațiilor de Fotbal din America de Nord, Centrală și din Caraibe), în 1972.
https://i.eurosport.com/2022/07/27/3423438.png
UEFA Europa Conference League
Mirel Rădoi, prima reacție după debutul la Craiova: "Felicitări lui Balint și staff-ului său!"
ACUM 7 ORE
UEFA Europa Conference League
Cine este NK Maribor, adversara celor de la CFR Cluj din play-off-ul Conference League
ACUM 7 ORE