Un coleg excelent de vestiar, Martin Tudor a rămas în relații foarte bune cu toți foștii coechipieri, chiar dacă nu a legat cu foarte mulți legături de prietenie strânsă.
Unul dintre primii care a reacționat la aflarea teribile știri a fost George Ogăraru, cel care i-a fost coechipier în perioada 1999-2005.
"Dumnezeu să te ierte și să îți odihnească sufletul, Tudorică! Condoleanțe familiei și prietenilor. #MartinTudor", a scris Ogăraru pe pagina de Facebook, alături de o imagine în care apare lângă fostul său coleg.
2. Bundesliga
Fotbalistul trimis de FCSB în Germania, aproape de revenirea în Liga 1! Anunțul antrenorului
ACUM 18 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/03/30/2800876.png
"Dumnezeu sa te ierte Martin Tudor!", i-a transmis și Dorin Goian, într-o postare pe cunoscuta rețea de socializare.
Și FRF a ținut să marcheze tristul moment, printr-o știre în care își exprimă regretul în legătură cu tragicul eveniment.
"Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 43 de ani, a lui Martin Tudor, fost antrenor cu portarii la echipa națională a României", notează frf.ro.
De-a lungul carierei de jucător, Martin Tudor a apărat la Olimpia Satu Mare, Jiul Petroşani, Steaua, CFR Cluj şi U Cluj. Cea mai bună perioadă a traversat-o la echipa bucureşteană, unde a câştigat două titluri de campion, în sezoanele 2000/2001 şi 2004/2005.
După retragere, Tudor a fost antrenor cu portarii la mai multe echipe, precum FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reşiţa, FC Voluntari, Sportul Snagov sau chiar naţionala României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Un jucător adus în vară, aproape de despărțirea de PSG! Cu cine ar putea semna după doar 6 luni
ACUM O ORĂ
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 22-a din Premier League
ACUM 2 ORE