Un coleg excelent de vestiar, Martin Tudor a rămas în relații foarte bune cu toți foștii coechipieri, chiar dacă nu a legat cu foarte mulți legături de prietenie strânsă.
Unul dintre primii care a reacționat la aflarea teribile știri a fost George Ogăraru, cel care i-a fost coechipier în perioada 1999-2005.
"Dumnezeu să te ierte și să îți odihnească sufletul, Tudorică! Condoleanțe familiei și prietenilor. #MartinTudor", a scris Ogăraru pe pagina de Facebook, alături de o imagine în care apare lângă fostul său coleg.
Liga
Barcelona, încă un pas greșit în La Liga! Catalanii au scos pe final o remiză contra Granadei
ACUM 9 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/03/30/2800876.png
"Dumnezeu sa te ierte Martin Tudor!", i-a transmis și Dorin Goian, într-o postare pe cunoscuta rețea de socializare.
Și FRF a ținut să marcheze tristul moment, printr-o știre în care își exprimă regretul în legătură cu tragicul eveniment.
"Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 43 de ani, a lui Martin Tudor, fost antrenor cu portarii la echipa națională a României", notează frf.ro.
De-a lungul carierei de jucător, Martin Tudor a apărat la Olimpia Satu Mare, Jiul Petroşani, Steaua, CFR Cluj şi U Cluj. Cea mai bună perioadă a traversat-o la echipa bucureşteană, unde a câştigat două titluri de campion, în sezoanele 2000/2001 şi 2004/2005.
După retragere, Tudor a fost antrenor cu portarii la mai multe echipe, precum FCSB, Universitatea Craiova, Al Ittihad, Daco-Getica, CSM Reşiţa, FC Voluntari, Sportul Snagov sau chiar naţionala României.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
ACUM 30 MINUTE
Fotbal
Reghecampf, foarte supărat după înfrângerea Craiovei cu CFR Cluj! Ce le-a reproșat jucătorilor săi
ACUM O ORĂ