Imaginea zilei vine din fotbal. Este vorba de semnarea prelungirii contractului cu Liverpool a starului egiptean Mohamed Salah. Aflat în vacanță, pe plajă, Salah a semnat noul angajament pe o măsuță, la o tereasă. Și-a pus pe el un tricou al echipei sale, dar nu a mai avut timp să se încalțe!

A pus capăt speculațiilor

Mohamed Salah mai avea numai un an de contract cu Liverpool și zvonurile despre o eventuală plecare a sa de pe Anfield în vara viitoare s-au întețit în ultima perioadă. Presa engleză a scris în repetate rânduri că egipteanul nu este mulțumit de salariul pe care i-l oferă Liverpool și este gata să schimbe tabăra în 2023, Real Madrid, Barcelona sau PSG fiind enumerate printre posibilele sale destinații.
Liga
Real Madrid, victorie cu emoții la debutul în noul sezon de La Liga! A fost condusă de Almeria
ACUM 6 ORE
Conform Daily Mail, Salah va avea un salariu săptămânal de 400.000 de lire sterline, devenind astfel cel mai bine plătit jucător al echipei lui Klopp.

"Este o zi fericită pentru toată lumea"

"Mă simt grozav și suntentuziasmat să câștig trofee cu clubul. Este o zi fericită pentru toată lumea. A fost nevoie de ceva timp pentru a reînnoi, dar acum totul este gata, așa că trebuie doar să ne concentrăm pe ceea ce urmează.
Cred că puteți vedea că în ultimii cinci sau șase ani că echipa a mers mereu în sus. Sezonul trecut am fost aproape de a câștiga patru trofee, dar, din păcate, în ultima săptămână a sezonului am pierdut două dintre ele.Cred că suntem într-o poziție bună de a lupta pentru din nou pentru toate. Avem și jucători noi. Trebuie doar să continuăm să muncim din greu, să avem o viziune bună, să fim pozitivi și să luptăm pe toate fronturile", a spus Salah, citat de Daily Mail.
Mohamed Salah a ajuns la Liverpool în 2017, de la AS Roma, "cormoranii" plătind pentru el 37,5 miioane de £. Investiția s-a dovedit una excelentă, egipteanul devenind unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume în ultimii ani. Până acum, Salah a jucat 254 de meciuri pentru gruparea de pe Anfield, marcând 156 de goluri și oferind 63 de assist-uri.
Salah a câștigat 6 trofee în tricoul lui Liverpool, printre care și un titlu în Premier League și un trofeu UEFA Champions League.
Romanian Liga I
Nicolae Dică a dezvăluit ce s-a întâmplat în vestiar, la pauza meciului dintre FCSB și Chindia
ACUM 7 ORE
Serie A
Răzvan Marin a debutat pentru Empoli în Serie A! Maxim, assist în Turcia. Rezultatele românilor
ACUM 7 ORE