Gică Hagi a venit în sprijinul doctorilor din Constanța donând mai multe echipamente medicale de protecție Spitalului Militar, iar medicii au venit imediat cu un răspuns pentru legendarul fotbalist care a scos milioane de români în stradă prin evoluțiile memorabile reușite de-a lungul carierei. Aceștia i-au transmis un mesaj emoționant, însoțit de o imagine în care unul dintre medici a îmbrăcat un combinezon pe spatele căruia scrie „Hagi 10”, inspirat de la colegii din Italia, care au pornit o adevărată campanie de acest fel.
Echipamentul cu numărul 10 purtat de Gheorghe Hagi a fost mereu câștigător! Și cu echipamentul donat de dumnealui vom câștiga bătălia cu virusul! Mulțumim!!! Colectivul Spitalului Militar de Urgență, Constanța.
https://i.eurosport.com/2020/04/20/2808724.jpg
Fotbal
Clauza de reziliere a lui Ianis Hagi va fi plătită! Unde va jucă în sezonul viitor
20/04/2020 LA 14:07

Gică Hagi, donație pentru Spitalul Militar din Constanța. Comunicatul emis de FC Viitorul

Într-o perioadă de criză, în care solidaritatea este indispensabilă în lupta împotriva coronavirus, FC Viitorul Constanța se alătură celor care încearcă să ofere ajutor pentru depășirea cât mai rapidă a situației actuale. În acest sens, clubul nostru a donat în aceste zile mai multe echipamente medicale de protecție. Acestea au fost predate la centrul de recoltare de la Spitalul Militar Constanța, care le va distribui către Spitalul Militar Mobil din Constanța, amplasat pe vechiul stadion Portul, unde cadrele medicale luptă pentru vindecarea celor cu COVID-19. FC Viitorul Constanța a donat echipamente medicale de protecție constând din viziere de uz profesional și combinezoane pentru medici, extrem de necesare pentru combaterea acestui virus.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24