Împrumutat de Barcelona în Grecia până la finalul actualului sezon, Moussa Wague a fost erou pentru PAOK în derbyul cu Aris. În cele din urmă "galbenii" s-au impus cu 1-0, dar scorul putea să ia proporții dacă Moussa Wague nu ar fi avut o intervenție providențială cu 30 de minute înainte de finalul partidei.

Wague a fost operat și va putea juca din nou fotbal

Cu un ultim efort, apărătorul de bandă a evitat un gol, dar s-a izbit violent de bară, după ce a respins. Verdictul a fost unul crunt: ruptură de ligamente.
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
ACUM 3 ORE
"Final de sezon pentru senegalezul Moussa Wague", a notat Tággat, care își punea problema că fotbalistul chiar ar putea să își încheie cariera.
Astăzi, sursa citată notează că fotbalistul care aparține de Barcelona a fost operat cu succes și medicii i-au spus că, dacă va avea puțin noroc, în septembrie 2021 ar putea din nou să pășească pe gazon. Până atunci, urmează o perioadă de recuperare dificilă, dar vârsta e un aliat spre o recuperare completă.
Moussa Wague a ajuns în 2018 la Barcelona, dar a evoluat în doar 4 partide pentru catalani. În iarnă a fost împrumutat la Nice pentru a doua parte a sezonului, în timp ce din septembrie catalanii au decis să îl trimită pentru un sezon la PAOK, în Grecia.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.

"Loving Maradona" - un documentar eveniment despre viața marelui Diego, doar pe Eurosport

Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20
Cupa Mondială FIFA
Barcelona amenință o națională de la Mondial cu reclamarea la FIFA! De ce sunt catalanii în alertă
24/11/2022 LA 08:35