În urma conflictului militar izbucnit săptămâna trecută între Rusia și Ucraina, sportivii, cluburile și suporterii din toată lumea și-au manifestat sprijinul față de poporul ucrainean, bombardat în ultimele zile.
Unele dintre cele mai emoționante momente ale weekend-ului au avut loc la meciul dintre Benfica și Guimaraes, din a 24-a etapă a campionatului Portugaliei. În minutul 61 al partidei câștigate de gazde cu scorul de 3-0, Roman Yaremchuk a fost introdus pe teren, primind și banderola de căpitan.
Atacantul ucrainean a fost ovaționat de toți suporterii prezenți în tribune, care au afișat imagini cu drapelul Ucrainei și mesaje precum "Stop War" sau "Ukraine, we are with you".
Campionatul European UEFA
Ucraina obține prima victorie la Euro 2020 după un meci cu două penalty-uri ratate
17/06/2021 LA 14:49
Fanii i-au strigat numele lui Yaremchuk și l-au aplaudat în picioare, iar fotbalistul nu și-a putut stăpâni emoțiile și a fost văzut cu lacrimi în ochi în timp ce se îndrepta spre centrul terenului.
Citește și:

Momente sfâșietoare în startul meciului Everton - Manchester City

Momente emoționante au avut loc și la meciul dintre Everton și Manchester City, din a 27-a etapă a Premier League. Ambele echipe și-au manifestat sprijinul pentru Ucraina, bombardată în ultimele zile de Rusia.
Jucătorii echipei gazdă au ieșit pe teren cu drapelul ucrainean peste umeri, în timp ce oaspeții au avut tricouri cu însemnele Ucrainei și mesajul "No War".
În prim-plan au fost Vitali Mykolenko și Oleksandr Zinchenko. Jucătorul lui Manchester City a fost imaginea unor momente absolut emoționante, fiind văzut cu lacrimi în ochi în startul partidei, când tot stadionul și-a manifestat sprijinul pentru ucraineni.

Moment sfâșietor cu Oleksandr Zinchenko, înainte de startul Everton – Manchester City

Ligue 1
PSG "detonează bomba" pe piața transferurilor: oferă 120 de milioane de € pentru un atacant de clasă
12/05/2022 LA 13:23
Premier League
Erik ten Hag vrea doar 3 transferuri la Manchester United! Jucătorii doriți de antrenorul olandez
26/04/2022 LA 07:49