Articol scris de Romeo Ene
Campionatul European se apropie, iar Arena Naţională din Bucureşti va găzdui 4 partide la acest turneu final. De asemenea, cel mai mare stadion din România este închis în acest moment pentru pregătirea în vederea competiţiei, iar astăzi instalaţia de nocturnă a fost modernizată.
Au fost adăugate noi reflectoare, iar după acest proces, o echipă specializată din partea UEFA a verificat luminozitatea în câteva sute de puncte de pe noul gazon care a fost instalat, conform frf.ro
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 2 ORE

Arena Naţională, pregătită de Euro

Cu doar 25 de zile înainte de startul Campionatului European 2020, turneu la care Bucureştiul va găzdui 4 partide, 3 din grupa C şi o optime de finală, Arena Naţională este, în mare măsură, pregătită, pentru a primi oaspeţii.
FRF a anunțat în urmă cu două săptămâni că gazonul de pe Arena Națională a fost înlocuit cu succes, înaintea debutului competiției, și este pregătit să primească echipele naționale participante la Euro. Pe stadionul din București a fost montat un gazon nou, cu tehnologie hibrid, folosit pe marile stadione din Europa.
"Cu 50 de zile înaintea deschiderii turneului UEFA EURO 2020, gazonul Arenei Naționale este înnoit și pregătit pentru găzduirea celor 4 meciuri de la București.
Timp de o săptămână, Primăria Capitalei a executat lucrările prin care a fost îndepărtat vechiul gazon și la finalul cărora a fost plantat noul gazon cu tehnologie hibrid. Acest lucru presupune iarbă naturală montată pe un covor artificial, care asigură o mai bună stabilitate și rezistență la uzură. Arena Națională se alătură astfel marilor stadioane ale Europei care asigură cea mai bună calitate a gazonului prin noua tehnologie.", a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Euro 2020 | Programul meciurilor găzduite de Arena Naţională

  • Grupa C - 13 iunie 2021, ora 19:00: Austria – Macedonia de Nord
  • Grupa C - 17 iunie 2021, ora 16:00: Ucraina – Macedonia de Nord
  • Grupa C - 21 iunie 2021, ora 19:00: Ucraina – Austria
  • Optime de finală - 28 iunie 2021, ora 22:00 - Locul 1 din grupa F vs Locul 3 din grupa A/B/C
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE