Membrii galeriei Peluza Sud au întins pe gardurile Spitalului de Boli Infecţioase Craiova, transformat îân centru de tratare a bolnavilor de COVID-19, bannere pe care erau scrise mesaje de susţinere a medicilor care tratează persoanele infectate cu coronavirus.
Suntem alături de voi! Nu sunteţi singuri!”, au scris suporterii FC Universitatea Craiova. Aceştia au aprins şi mai multe torţe în faţa spitalului, iar manifestarea lor s-a încheiat după aproximativ 5 minute, potrivit unor locatari din zonă.
Liga Campionilor UEFA
Lionel Messi se întoarce pe teren! PSG îl va avea pentru duelul de foc de marți cu Manchester City
ACUM O ORĂ
Mesajul nostru este făcut strict pentru medici şi pentru cadrele medicale pentru că mesajul lor către ei este să stăm în casă, iar al nostru pentru ei este de susţinere. Adică, ce fac ei pentru noi...sunt eroi naţionali. Ei sunt singurii care ne pot salva de chestia asta. Le urmăm sfaturile, o să stăm în casă atâta timp cât putem. Dacă nu se închid fabricile şi uzinele, mergem la muncă, nu putem să stăm numai în casă. Viaţa merge înainte, dar respectăm ce ne spun medicii | Sorin Chipeşu, liderul galeriei Peluza Sud, pentru Mediafax
Duminică seara, la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova, 7 persoane infectate cu coronavirus sunt internate.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Real Madrid a pus ochii pe un jucător al lui Manchester City, iar transferul se poate face în iarnă
ACUM 2 ORE
Premier League
Arsenal - Tottenham | Cine iese din criză?
ACUM 3 ORE