Inaugurată în 1928, ea se află în Munţii Bucegi, în judeţul Prahova, şi a fost desemnată în 2013 de către Guinness World Records cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan.
La 106 distanţă de la evenimentul care a declanşat primul Război Mondial, asasinarea lui Franz Ferdinand la Sarajevo, suporterii stelişti au aprins torţe la Crucea Eroilor, gest prin care i-au onorat pe cei care şi-au pierdut viaţa în război.
"Pe 28 iunie 1914, o „scânteie” avea să declanșeze cea mai mare conflagrație cunoscută, până atunci, de către omenire: Primul Război Mondial.
Premier League
Gary Neville, critici pentru Manchester United: "Când joacă cu echipe decente, au probleme"
ACUM 18 MINUTE
Crucea comemorativă a Eroilor Români, iniţiată de regele Ferdinand I şi de regina Maria, reprezintă unul dintre simbolurile unităţii naţionale, ale sacrificiului pentru înfăptuireaacesteia și un omagiu adus eroilor, care şi-au jertfit viaţa în Primul Război Mondial.Pe 28.06.2020, Peluza Sud a fost la Crucea Eroilor, de pe Muntele Caraiman și i-a omagiat pe eroii care au luptat pentru reîntregirea Neamului Românesc.Cinste Eroilor Neamului!", se arată într-o postare pe Facebookul Asociației Steliștilor 1947.
sursă foto și video:
Fotbal
Scene uluitoare în fotbalul profesionist! Portarul, eliminat pentru că și-a lovit un coechipier
ACUM 40 MINUTE
Liga
Real Madrid ia în calcul să-l răscumpere pe fotbalistul gonit de Zidane în Premier League
ACUM O ORĂ