Inaugurată în 1928, ea se află în Munţii Bucegi, în judeţul Prahova, şi a fost desemnată în 2013 de către Guinness World Records cea mai înaltă cruce din lume amplasată pe un vârf montan.

La 106 distanţă de la evenimentul care a declanşat primul Război Mondial, asasinarea lui Franz Ferdinand la Sarajevo, suporterii stelişti au aprins torţe la Crucea Eroilor, gest prin care i-au onorat pe cei care şi-au pierdut viaţa în război.

Liga
Real Madrid își construiește o nouă echipă. Cine este următorul pe listă după David Alaba
PESTE O ORĂ

"Pe 28 iunie 1914, o „scânteie” avea să declanșeze cea mai mare conflagrație cunoscută, până atunci, de către omenire: Primul Război Mondial.

Crucea comemorativă a Eroilor Români, iniţiată de regele Ferdinand I şi de regina Maria, reprezintă unul dintre simbolurile unităţii naţionale, ale sacrificiului pentru înfăptuireaacesteia și un omagiu adus eroilor, care şi-au jertfit viaţa în Primul Război Mondial.Pe 28.06.2020, Peluza Sud a fost la Crucea Eroilor, de pe Muntele Caraiman și i-a omagiat pe eroii care au luptat pentru reîntregirea Neamului Românesc.Cinste Eroilor Neamului!", se arată într-o postare pe Facebookul Asociației Steliștilor 1947.

sursă foto și video:

Liga
Marca: Revoluția lui Perez! Zidane va fi dat afară de Real Madrid, mulți jucători vor pleca și ei
PESTE 40 MINUTE
Premier League
Klopp a anunțat că nu își va prelungi contractul cu Liverpool. Planurile tehnicianului german
ACUM 4 MINUTE