Germanul a oferit ieri primul său interviu de când a fost suspendat sezonul din Premier League, pe 13 martie și a declarat că orice probleme ar putea avea el - precum incertitudinea privind reluarea sezonului - sunt ”rușinoase” față de criza globală generată de coronavirus.
Prima linie în lupta cu COVID-19 e reprezentată de medici, mulţi dintre ei depunând eforturi supra-omeneşti pentru a-i ajuta pe pacienţi. Klopp a lăudat medicii din Marea Britanie, care se supun unor riscuri extraordinare pentru a-i trata pe cei bolnavi, neinteresându-i propria siguranţă, ci doar binele oamenilor.
Un filmuleţ în care medicii şi asistentele se unesc într-un efort comun pentru a transmite un mesaj puternic - You'll Never Walk Alone (nu vei merge niciodată singur) - a reprezentat o oază de linişte şi speranţă într-un ocean de incertitudine; în fapt, e vorba de imnul lui Liverpool care generează trăiri intense prin forţa versurilor. Extrem de sensibil, Klopp nu a rămas indiferent la iniţiativa cadrelor medicale.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
"Este extraordinar. Ieri am primit un videoclip în care mai mulți oameni din zona terapiei intesive au început să cânte imnul și am început să plâng imediat. Este incredibil. Ne-au demonstreat că ei nu doar lucrează, ci au un moral extraordinar. Sunt obișnuți să ajute alte persoane, trebuie să începem să ne obișnuim pentru că de obicei avem propriile probleme. Dar e job-ul lor, fac asta zilnic. Ei se pun în pericol ca să îi ajute pe alții, așa că îi admir și îi apreciez”, a explicat tehnicianul lui Liverpool.
Imaginile la care a făcut referire Klopp au devenit azi publice, Mundo Deportivo fiind una dintre primele platforme care le-a preluat. Ulterior, videoul în cauză a devenit viral, răspândindu-se pe mai toate reţelele de socializare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02