Germanul a oferit ieri primul său interviu de când a fost suspendat sezonul din Premier League, pe 13 martie și a declarat că orice probleme ar putea avea el - precum incertitudinea privind reluarea sezonului - sunt ”rușinoase” față de criza globală generată de coronavirus.
Prima linie în lupta cu COVID-19 e reprezentată de medici, mulţi dintre ei depunând eforturi supra-omeneşti pentru a-i ajuta pe pacienţi. Klopp a lăudat medicii din Marea Britanie, care se supun unor riscuri extraordinare pentru a-i trata pe cei bolnavi, neinteresându-i propria siguranţă, ci doar binele oamenilor.
Un filmuleţ în care medicii şi asistentele se unesc într-un efort comun pentru a transmite un mesaj puternic - You'll Never Walk Alone (nu vei merge niciodată singur) - a reprezentat o oază de linişte şi speranţă într-un ocean de incertitudine; în fapt, e vorba de imnul lui Liverpool care generează trăiri intense prin forţa versurilor. Extrem de sensibil, Klopp nu a rămas indiferent la iniţiativa cadrelor medicale.
Premier League
Capcană pentru Rangnick: "Cine e cel mai bun jucător din lume?". Răspunsul de clasă al neamțului
ACUM 12 ORE
"Este extraordinar. Ieri am primit un videoclip în care mai mulți oameni din zona terapiei intesive au început să cânte imnul și am început să plâng imediat. Este incredibil. Ne-au demonstreat că ei nu doar lucrează, ci au un moral extraordinar. Sunt obișnuți să ajute alte persoane, trebuie să începem să ne obișnuim pentru că de obicei avem propriile probleme. Dar e job-ul lor, fac asta zilnic. Ei se pun în pericol ca să îi ajute pe alții, așa că îi admir și îi apreciez”, a explicat tehnicianul lui Liverpool.
Imaginile la care a făcut referire Klopp au devenit azi publice, Mundo Deportivo fiind una dintre primele platforme care le-a preluat. Ulterior, videoul în cauză a devenit viral, răspândindu-se pe mai toate reţelele de socializare.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Dortmund - Bayern 2-3! Lewandowski s-a răzbunat pe fosta echipă după ce a ratat Balonul de Aur
IERI LA 19:21
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
IERI LA 15:28