Superstarul portughez al celor de la Juventus a fost prezent la meci, însă nu pe teren sau pe marginea terenului, ci în tribune. Lusitanii nu s-au putut baza pe Cristiano Ronaldo, acesta fiind accidentat. Unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, Ronaldo a urmărit partida din tribunele "Estadio do Dragao", însă a uitat să poarte o mască de protecție, lucru impus de protocolul medical în contextul pandemiei de coronavirus.
Chiar dacă nu a fost prezent pe teren să facă spectacol, Ronaldo a atras oricum toate privirile. Portughezul a fost protagonistul unui moment fabulos în tribună. O tânără din staff-ul organizatorilor a mers în tribune și i-a cerut lui Cristiano Ronaldo să îşi pună masca. Starul portughez, care era singurul din zonă ce nu o purta, s-a conformat imediat. Imaginile au devenit imediat virale în toată lumea.
Liga Națiunilor UEFA
Messi și Ronaldo, întrecuți de un sârb care a reușit o performanță impresionantă la echipa națională
ACUM 15 ORE

Cristiano Ronaldo nu face excepție de la regulă

Ajuns la Națioanala Portugaliei pentru meciurile din Liga Națiunilor, Ronaldo nu s-a antrenat în ultimele zile alături de colegii săi și nu a făcut parte din lotul Portugaliei pentru meciul cu Croația. Fernando Santos, selecționerul Portugaliei, a anunțat că superstarul echipei a suferit o infecție la picior și a început să ia antibiotice, în speranța că va juca în meciul cu Suedia, programat marți.
"Am mari dubii că-și va reveni până la meciul cu Croația. S-a antrenat normal până miercuri, când deodată i s-a înroșit piciorul, ca și când ar fi fost înțepat de o albină. Trebuie să așteptăm. În cazul unei infecții, nu știi niciodată cât va dura recuperarea", a declarat Santos, înainte de meci.
Premier League
Luptă dură pentru noul star al Ucrainei! Șahtior începe licitația de la 50 de milioane de euro
IERI LA 14:41
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
25/09/2022 LA 05:15