În vârstă de 28 de ani, fotbalistul Yuri Kozlov, legitimat la echipa din Belarus FK Slutsk, a declarat pentru rt.com că el personal nu se teme de coronavirus, dar este îngrijorat pentru familia, pentru prieteni, dar şi pentru fani, care nu țin cont de pandemia de coronavirus și continuă să meargă pe stadioane. În Belarus, deși situația se înrăutățește pe zi ce trece, se joacă în continuare fotbal, în ciuda pandemiei de coronavirus. În toată lumea, se mai dispută în perioada pandemiei doar campionatele din Taiwan, Nicaragua şi Tadjikistan.
“Eu nu mă tem de coronavirus, respectăm cu stricteţe toate măsurile de prevenţie. Dar sunt îngrijorat pentru familia mea, pentru prieteni, pentru cei iubiţi şi de fapt pentru toată lumea. Pentru că există riscul infectării şi nu se ştie pe cine şi cum va afecta”, a afirmat mijlocașul echipei FK Slutsk, Yuri Kozlov.
“În actuala situaţie te îngrijorezi şi pentru oamenii care vin la stadion. Dacă fanii stau apropiaţi unii de alţii, în grupuri, nimeni nu este în siguranţă. Probabil nu merită să se menţină evenimentele sau adunările. În faţa unui număr mic de fani, bineînţeles, nu este grozav, îşi pune amprenta asupra atmosfetei. Dar în actuala situaţie trebuie să te gândeşti la sănătatea oamenilor. Lăsaţi-i să ne susţină din faţa ecranelor televizoarelor”, a adăugat el.
Liga
"Messi e cel mai bun, dar Neymar merită Balonul de Aur!" Ce spune un fost star din La Liga
18/04/2020 LA 13:34
În Belarus s-au înregistrat până acum 4.779 de cazuri de infectare cu coronavirus. 42 de oameni
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 4 ORE
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM 4 ORE