Venit în iarnă de la Genk, internaționalul nostru a avut evoluții apreciate și se părea că Rangers va da o adevărată lovitură, judecând după faptul că are o clauză prin care îl poate achiziționa definitiv pe român. Doar că în acest moment viitorul lui Ianis nu mai e atât de clar. Odată venită criza financiară generată de COVID-19 e de așteptat ca prețurile transferurilor să scadă mult, iar 5 milioane de euro să reprezinte o sumă greu de acoperit de Glasgow.
De aceeași părere este și David Provan, legenda lui Celtic, actual comentator la Sky Sports. Într-un interviu pentru The Scottish Sun, fostul internațional scoțian nu crede că Rangers e dispusă să facă un efort financiar atât de mare, mai ales că Hagi Jr nu a impresionat, din punctul său de părere.
"Îmi vine să râd când văd speculații fantaziste conform cărora Rangers este gata să plătească 5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Ianis Hagi de la Genk. Dacă ei, sau orice alt club, ar avea această sumă, ar folosi-o în alt mod", a spus Provan pentru The Scottish Sun.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Provan a jucat între 1978 și 1987 la Celtic, câștigând de 4 ori titlul în Scoția. În 1980 el a fost desemnat cel mai bun fotbalist scoțian al anului.

Gică Popescu e convins că Ianis Hagi va rămâne la Rangers

Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul, este convins că mutarea va avea loc, singurul semn de întrebare fiind legat de suma de transfer. Pandemia de COVID-19 provoacă probleme financiare cluburilor.
Probabil se vor renegocia anumiți termeni contractuali între cele două cluburi, dar eu sunt convins că se va face acest transfer. Rangers și-l dorește foarte, foarte mult. Această nenorocire care s-a abătut asupra Planetei influențează financiar. Aici nu se pune problema de decizie tehnică. Decizia tehnică a fost luată

Ianis Hagi vrea să rămână la Rangers

Mai mult, Gică Popescu spune că Rangers este și prima opțiune pentru Ianis Hagi. În ultima vreme s-a vorbit despre interesul altor cluburi precum Lazio și Ludogorets.
Ianis își dorește foarte mult să rămână la Glasgow, pentru că s-a acomodat foarte bine, este foarte apreciat, are o chimie foarte bună cu antrenorul, cu colegii, managementul echipei. A început și a jucat foarte bine în aceste meciuri, până la începerea pandemiei. Își dorește să rămână acolo și cred că asta se va și întâmpla, indiferent de ofertele pe care le va avea. Rangers e opțiunea numărul unu
https://i.eurosport.com/2020/05/10/2816885.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16