Chiar dacă nu a reușit să se impună în primul "11" al semifinalistei Champions League din sezonul trecut, internaționalul nostru e fără doar și poate un fotbalist extrem de talentat.
A arătat asta și la ultima ședință de pregătire a "lăncierilor", când a reușit o execuție extrem de dificilă. Răzvan Marin a înscris din corner, de pe partea dreaptă, cu piciorul drept, în stilul lui Quaresma. Execuția superbă a fost aplaudată de câțiva coechipieri, care probabil nu se așteptau ca românul să reușească să trimită balonul în poartă.
"Imposibil", au scris cei de la Ajax pe contul de twitter.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Tensiuni la națională! Răzvan Marin, săgeți către Rădoi: "Sunt nervos! Întrebaţi-l de ce nu joc!"
08/09/2021 LA 22:02

Răzvan Marin rămâne la Ajax

Răzvan Marin a ajuns la Ajax Amsterdam în vara anului 2019, dar nu a avut o primă jumătate de sezon așa cum ar fi dorit. Mijlocașul român în vârstă de 23 de ani a evoluat doar în 15 meciuri la campioana Olandei, dintre care 10 în campionat, patru în Liga Campionilor și unul în Cupa Olandei.
Chiar dacă mulți vorbeau de un transfer al său în această iarnă, românul dorește să rămână la Amsterdam și să își demonstreze valoarea.
Am vorbit cu antrenorul de vreo două-trei ori, nu prea mi-a spus nimic concret. Voiam să știu ce se întâmplă, pentru că au fost vreo 5-6 meciuri în care nu jucasem deloc. Mi-a spus să rămân pozitiv, că mă antrenez foarte bine, că o să îmi vină șansa, să am răbdare. E greu să stai pe bancă, dar nici nu trebuie să iei decizii pripite în astfel de momente. Am vorbit deja cu Pietro Chiodi, agentul meu. I-am zis așa: «Măi Pietro, trebuie să vorbim cu ei, să spună dacă au nevoie de mine sau nu. Mai ales că vin meciuri importante pentru echipa națională». Deocamdată nu am luat în calcul să plec sau să evoluez în altă parte sub formă de împrumut. Dar poate că vin ei la mine și îmi spun că nu mai au nevoie de mine, cine știe? | Răzvan Marin, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi, optimist înainte de duelul cu Macedonia de Nord! "Avem speranțe la locul 2!"
07/09/2021 LA 16:44
Fotbal
Încă un 'tricolor', OUT de la meciul cu Macedonia de Nord! Ianis Hagi, testat pozitiv cu Covid-19
07/09/2021 LA 14:44