UPDATE // Dinamo Kiev a anunțat împrumutul lui Tudor Băluță de la Brighton.
"Tudor Băluță este jucătorul lui Dinamo Kiev. Clubul nostru a semnat un contract cu Băluță.
Fotbalistul în vârstă de 21 de ani, ale cărui drepturi aparțin clubului englez din Premier League Brighton, va juca pentru echipa noastră sub formă de împrumut.", a anunțat Dinamo Kiev.
Ukrainian Premier League
Campionatul de fotbal din Ucraina a fost încheiat! "Niciun titlu nu va fi atribuit!" Anunțul oficial
27/04/2022 LA 09:55

Tudor Băluță a fost împrumutat la Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu

Negocierile dintre Dinamo Kiev și Brighton s-au încheiat cu succes. Împrumutul lui Tudor Băluță încă se afla sub semnul întrebării aseară din cauza unor neînțelegeri cu privire la salariul mijlocașului și taxele pe care ucrainenii urmau să le plătească.
În cele din urmă, cele două părți au ajuns la un numitor comun, iar Băluță a fost transferat la echipa pregătită de Mircea Lucescu.
Tudor Băluță se pregătește acum pentru duelurile de foc din grupele UEFA Champions League, pe care Dinamo Kiev le va juca împotriva Barcelonei și lui Juventus.
...
Știrea inițială
În cursul acestei seri Dinamo Kiev a anunțat că a ajuns la un acord cu Brighton pentru împrumutul internaționalului român, Tudor Băluță, așa cum și presa din Ucraina a scris zilele trecute. Lucrurile au luat însă o turnură neașteptată și ucrainienii au șters postările la scurt timp.
Jurnaliștii locali au făcut cercetări și se pare că înțelegerea ar putea pica din cauza comisioanelor prea mari cerute de impresarii fotbalistului.
"Președintele lui Dinamo le consideră umflate și drept urmare refuză să plătească.", a scris pe Twitter, jurnalistul Igor Burbas, citat de digisport.ro.
Tudor Băluță a fost cumpărat de Brighton în 2019 de la Viitorul pentru suma de 4,5 milioane de €, dar nu a reușit să se impună la prima echipă. El a evoluat la echipa U23 a englezilor, iar la începutul acestui an a fost împrumutat la olandezii de la Ado Den Haag, dar a jucat doar 4 meciuri în Eredivisie, sezonul fiind întrerupt odată cu pandemia de coronavirus. Băluță mai are 2 ani de contarct cu Brighton, dar clubul încearcă să îl împrumute, ceea ce indică faptul că Premier League a fost o pălărie prea mare pentru tânărul jucător român.
Fotbal
Dinamo Kiev a dat afară un jucător din cauza orientării politice a tatălui său! Anunțul clubului
14/04/2022 LA 17:05
Fotbal
Cum încearcă Ucraina să ajungă la CM din Qatar! Dezvăluirea făcută de Mircea Lucescu
06/04/2022 LA 16:36