Tiago Rech este exemplul ideal de loialitate și dragoste față de o echipă. În urmă cu 8 ani, Rech era singurul spectator prezent în tribune la un meci pierdut categoric de Santa Cruz în fața lui Gremio, scor 1-4.
Tiago a continuat să susțină echipa în ciuda problemelor prin care trecea și, la scurt timp după aceea, a obținut un post în cadrul clubului. Timpul a trecut, dragostea lui Tiago pentru Santa Cruz a crescut și mai mult, iar în 2018 a devenit președintele clubului.

Tiago Rech a intrat în istoria lui Santa Cruz

Premier League
Unde ar putea ajunge Pogba după ce își încheie contractul cu United! Anunțul lui Mino Raiola
ACUM 14 MINUTE
Vineri, Santa Cruz a câștigat Cupa Statului, trofeu în urma căruia formația din Serie C și-a asigurat prezența în Cupa Braziliei, pentru prima dată în istoria clubului înființat în urmă cu 106 ani.
Astfel, Tiago Rech a devenit eroul lui Santa Cruz și a intrat oficial în istoria echipei pe care a urmat-o pe stadion de unul singur în acea perioadă dezamăgitoare.
După ce Santa Cruz a câștigat Cupa Statului, Tiago s-a pozat în tribune alături de trofeu, făcând o paralelă cu acel meci de tristă amintire din 2012. Povestea lui Rech a devenit virală și a primit aprecierea fanilor din toate colțurile lumii.
Liga
Barcelona îl 'blindează' pe Pedri! Ce clauză uriașă de reziliere va avea în noul contract
ACUM O ORĂ
Fotbal
Pele, din nou la terapie intensivă! Care este starea brazilianului: "Ieri a făcut un pas înapoi"
ACUM O ORĂ