Tiago Rech este exemplul ideal de loialitate și dragoste față de o echipă. În urmă cu 8 ani, Rech era singurul spectator prezent în tribune la un meci pierdut categoric de Santa Cruz în fața lui Gremio, scor 1-4.
Tiago a continuat să susțină echipa în ciuda problemelor prin care trecea și, la scurt timp după aceea, a obținut un post în cadrul clubului. Timpul a trecut, dragostea lui Tiago pentru Santa Cruz a crescut și mai mult, iar în 2018 a devenit președintele clubului.

Tiago Rech a intrat în istoria lui Santa Cruz

Fotbal
Jamie Carragher a dezvăluit mesajul inedit pe care i l-a trimis Messi: "M-a făcut măgar"
ACUM 17 MINUTE
Vineri, Santa Cruz a câștigat Cupa Statului, trofeu în urma căruia formația din Serie C și-a asigurat prezența în Cupa Braziliei, pentru prima dată în istoria clubului înființat în urmă cu 106 ani.
Astfel, Tiago Rech a devenit eroul lui Santa Cruz și a intrat oficial în istoria echipei pe care a urmat-o pe stadion de unul singur în acea perioadă dezamăgitoare.
După ce Santa Cruz a câștigat Cupa Statului, Tiago s-a pozat în tribune alături de trofeu, făcând o paralelă cu acel meci de tristă amintire din 2012. Povestea lui Rech a devenit virală și a primit aprecierea fanilor din toate colțurile lumii.
Fotbal
Edi Iordănescu a ajuns la sediul FRF! În această seară ar putea fi numit selecționerul României
ACUM O ORĂ
Liga
Xavi a vorbit despre accidentarea lui Ansu Fati: "Este foarte afectat"
ACUM O ORĂ