Diego Simeone va trebui să-și renegocieze contractul cu Atletico Madrid dacă nu se califică în Liga Campionilor, potrivit postului de radio spaniol Cope.
Sursa citată a sugerat faptul că argentinianul nu va mai fi cel mai bine plătit antrenor din fotbal dacă formația spaniolă va ajunge în Europa League după acest sezon. Mai mult, el s-ar putea chiar despărți gratuit de club la sfârșitul sezonului dacă nu se ajunge la un nou acord.
Atletico rămâne favorită la Top 4, dar după ce a obținut o singură victorie în ultimele 4 etape, are un final de sezon mai nervos decât s-ar fi așteptat. Betis Sevilla este la 3 puncte în spatele formației madrilene. Iar weekend-ul care vine pare a fi unul cheie. Atletico va înfrunta Real Madrid pe teren propriu, în timp ce Betis va primi vizita Barcelonei. Până la finalul actualei stagiuni mai sunt patru runde.
Romanian Liga I
Cel mai rapid gol al sezonului în Liga 1 s-a marcat în ultimul meci din play-off
ACUM 2 ORE

Diego Simeone are un salariu brut de aproape 40 de milioane de euro la Atletico

După cu evidențiază Daily Mail, Diego Simeone a fost o sursă de venituri masive pentru Atletico Madrid de când a preluat-o, în urmă cu un deceniu. Cu două apariții în finala Ligii Campionilor plus încă două semifinale, două finale Europa League și două Supercupe europene, argentinianul a adus premii în bani de peste 300 de milioane de euro. El a fost parte integrantă a succesului înregistrat de club, dar actualul sezon a fost unul dezamăgitor.
"Cholo" a preluat Atletico într-un moment în care era pe locul 23 în clasamentul UEFA și l-a adus până în Top 5. Între timp, Simeone a devenit cel mai bine plătit antrenor din lume, având un salariu brut de aproape 40 de milioane de euro.
Fotbal
VAR-ul, sintagma cheie la finalul unui sezon nebun
ACUM 4 ORE
Liga
Cum a "trădat-o" Kylian Mbappe pe Real Madrid! Dezvăluirea făcută azi în Spania
ACUM 6 ORE