Efectele coronavirus sunt tot mai multe și în lumea fotbalului, astfel că decizia așteptată de Gazzetta dello Sport din partea UEFA - întreruperea tuturor campionatelor - pare să se contureze cu fiecare oră care trece.
După derbyul cu Inter, starul lui Juve, Cristiano Ronaldo, a primit permisiunea din partea clubului să meargă în Portugalia pentru a fi alături de mama sa. Aceasta suferise un AVC, iar fotbalistul a vrut să îi fie aproape.
Conform Daily Mail, lusitanul nu va putea părăsi țara sa de origine, după ce colegul juventin, Daniele Rugani, a fost depistat cu virusul COVID-19. Cristiano Ronaldo se află în carantină la casa sa din Madeira și va fi testat pentru coronavirus. De altfel, toți jucătorii "Bătrânei Doamne" vor fi supuși unor examinări medicale atente, pentru a vedea dacă vreunul dintre ei a fost contaminat de Rugani. Pentru moment, Sarri nu a anulat antrenamentele echipei, însă e de așteptat să se ajungă în acel punct.
Serie A
Arsenal vrea să dea o dublă lovitură în iarnă. Planul de 115 de milioane ai lui Mikel Arteta
IERI LA 05:15
Toate evenimentele sportive din Italia sunt suspendate până la data de 3 aprilie, a anunţat Comitetul Olimpic din Italia, dar după noile coordonate e de așteptat ca măsurile să vizeze tot mai multe competiții. Gazzetta dello Sport scrie deja că sunt șanse mari ca partida retur cu Lyon a "Bătrânei Doamne" (optimile Champions League) să fie amânată, italienii punctând că "măsurile pot viza fotbalul în general, la orice nivel".
În actualele condiții, dacă returul cu Lyon ar avea loc, Juve ar fi privată de cel mai bun om al său, Ronaldo, dar e de așteptat ca UEFA să ia o decizie în acest sens în orele următoare.
https://i.eurosport.com/2020/03/12/2793404.png
Rugani, alături de Ronaldo, în vestiarul lui Juve după victoria cu Inter. Pericolul coronavirus e uriaș în lumea fotbalului, motiv pentru care UEFA se gândește serios să întrerupă orice activitate pe termen nedefinit. NBA a luat deja decizia de a suspenda liga nord-americană după ce un jucător a fost depistat cu virusul COVID-19.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
23/09/2022 LA 19:37
Premier League
Manchester United, clubul cu cele mai mari salarii din Anglia! "Diavolii" au stabilit un record
22/09/2022 LA 14:40