Gică Hagi nu renunță nicio clipă la gândul de a face din proiectul Viitorul unul grandiose, din ce în ce mai de succes, așa că face toate demersurile în acest sens în ciuda pandemiei de coronavirus. Regele este hotărât în acest moment să înceapă lucrările la un hotel care este menit să găzduiască atât jucătorii aflați sub contract, cât și birourile clubului constănțean.
Hagi precizează că la baza acestui proiect este dezvoltarea, clădirea fiind deja ridicată, însă mai trebuie finalizată. Regele a mențioant faptul că acest hotel urmează a fi terminat într-un an și jumătate, mutarea urmând a fi imediată odată ce proiectul de construcție va fi dus la bun sfârșit. Hagi a declarant de curând că în acest moment este nemulțumit din cauza faptului că birourile sunt într-un loc, iar clubul în altul.
Mai mult, la 11 ani de la înființarea Viitorului, Hagi precizează că noul loc în care se vor muta va avea 5000 de metri construiți, iar birourile vor fi distribuite în 40 de camera plus alte încăperi pentru jucători.
Fotbal
Hagi, inclus de turci într-un top negativ al antrenorilor: "N-a avut același succes"
08/04/2020 LA 18:53
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Gol spectaculos reușit de un puști de la Farul în Liga 3! A marcat de la 40 de metri
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Enes Sali, în presa din Spania! Ce au scris cei de la Marca despre cel mai tânăr marcator din Liga 1
16/09/2021 LA 07:42