Manchester City este singura formație cu punctaj maxim după primele 3 etape din Premier League. Trupa antrenată de Manuel Pellegrini a dat startul sezonului printr-un succes lejer contra celor de la WBA pentru a câștiga apoi extrem de clar derby-ul cu Chelsea. În cele din urmă, weekend-ul trecut, City a dispus cu 2-0 de Everton. Alte 3 formații aveau șansa unui parcurs perfect victorios însă Leicester, Liverpool și Manchester United nu au reușit decât remize în runda precedentă. Campionatul nu a început prea bine pentru echipele londoneze: Arsenal este pe 9, Chelsea o poziție mai jos iar Tottenham se clasează doar pe locul 15.
În ciuda unui joc nespectaculos, Liverpool a început sezonul cu două succese, ambele la limită, pentru a remiza apoi alb pe Emirates cu Arsenal. Formația antrenată de Brendan Rodgers trebuie să fie foarte atentă sâmbătă, pentru că pe Anfield vine echipa care a reușit cea mai mare surpriză din deschidere: West Ham a câștigat cu 2-0 chiar pe terenul ”tunarilor” lui Arsene Wenger. Eurosport va transmite în direct meciul Liverpool vs West Ham, sâmbătă de la ora 17.00, avancronica fiind programată cu 15 minute mai devreme. Înaintea și după partida de pe Anfield puteți urmări scurte rezumate din campionatul Angliei. Apoi, de la 19.15 mergem pe White Hart Lane pentru a vedea o altă dispută foarte interesantă: Tottenham vs Everton.
După calificarea în grupele Ligii Campionilor, Man. United revine în Premier League pentru a juca în deplasarea de la Swansea. Meciul de duminică are loc la ora 18.00 însă partida e precedată de două ample rezumate din etapa a 4-a: Liverpool vs West Ham (15.45) și Tottenham vs Everton (16.45). Duelul de pe Liberty Stadium pune față în față două dintre formațiile neînvinse în primele 3 runde: United este pe 4, cu 7 puncte, iar Swansea ocupă poziția a 6-a, cu 5 puncte, obținute din două remize (cu Chelsea și Sunderland) plus un succes (cu Newcastle).
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 3 ORE
Live pe Eurosport din Premier League, etapa a 4-a:
- Liverpool vs West Ham, sâmbătă de la ora 17.00
- Tottenham vs Everton, sâmbătă de la 19.30
- Swansea vs Man. United, duminică de la 18.00
Programele Eurosport se văd online pe Eurosport Player.
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM 5 ORE
Africa Cup of Nations
Mo Salah ține Egipt în viață la Cupa Africii pe Națiuni. Nigeria s-a calificat în optimi
ACUM 13 ORE