După ce la mijlocul săptămânii au fost implicate în jocurile europene, formațiile din Germania revin în weekend la competiția internă. Astfel, după 9 etape, Bayern este liderul autoritar din Bundesliga, bavarezii adunând maxim de puncte în acest start de campionat. Trupa lui Guardiola are acum 7 puncte peste Dortmund și cu 8 mai multe decât Schalke. Pentru Bayern urmează meciul de pe teren propriu cu FC Koln: sâmbătă de la 16.30, Live pe Eurosport Player.
Seria transmisiunilor în direct de pe Eurosport 2 începe vineri seara: de la 21.30 vedem duelul Hoffe vs Hamburg. După ce în ultimele două sezoane au dat baraj de menținere în Bundesliga, oaspeții sunt acum pe 12 în timp ce gazdele au adunat doar 6 puncte și ocupă poziția a 17-a, prima care duce în Zweite.
Ziua de sambătă e deschisă de meciul Darmstadt vs Wolfsburg (16.30): este partida care pune față în față o nou promovată cu rezultate bune în acest sezon și echipa care i-a pus reale probleme lui Bayern în campionatul trecut. Parcursul echilibrat al celor de la Darmstadt face ca echipa să se situeze pe locul 9, cu 5 poziții sub Wolfsburg (locul 4, la 5 puncte în spatele lui Dortmund). După Half Time Magazine ne mutăm atenția la Ingolstadt pentru a urmări duelul dintre formația locală și Hertha Berlin.
Premier League
Cum afectează nenumăratele amânări din Premier League fotbalul englez și obiectivele echipelor
ACUM 21 MINUTE
Dortmund a câștigat fără emoții duelul de joi cu Gabala din grupele Europa League și înceacă acum să păstreze ritmul cu Bayern Munchen. Duminică, de la 16.30, pe Signal Iduna Park vine Augsburg, echipă de asemenea victorioasă în Europa, în deplasarea de la AZ. În campionat însă, Augsburg e ultima din Bundesliga. Apoi, etapa se încheie cu un super meci: Gladbach vs Schalke. Gazdele au început dezastruos sezonul, cu 5 eșecuri, pentru a continua apoi cu 4 victorii la rând.
Live din Bundesliga pe Eurosport 2, etapa 10:
- Hoffenheim vs Hamburg, vineri de la 21.30
- Darmstadt vs Wolfsburg, sâmbătă de la 16.30
- Ingolstadt vs Hertha Berlin, sâmbătă de la 19.30
- Dortmund vs Augsburg, duminică de la 16.30
- Gladbach vs Schalke, duminică de la 18.30
Toate meciurile din campionatul Germaniei se văd Live online pe Eurosport Player.
Premier League
Thomas Tuchel, criticat în Anglia, după ce a găsit scuze pentru forma slabă a lui Chelsea
ACUM 2 ORE
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
ACUM 2 ORE