Jucătorul celor de la Athletic Bilbao a fost lăudat pentru răspunsul său la abuzurile rasiale în timpul unui meci cu Espanyol în ianuarie. În timpul următorului meci, Williams a primit și susținerea fanilor lui Tenerife pe stadionul Heliodoro Rodriguez Lopez.
”Să sperăm că nu se va mai întâmpla din nou, dar dacă va fi cazul, voi avea susținerea multor oameni, la fel ca la Tenerife. Am primit mii de mesaje pe rețelele sociale”, a declarat Williams.
”Știu că alături de mine vor părăsi terenul și colegii mei. Am vorbit despre asta. Suntem conștienți că dacă se va întâmpla din nou, vom părăsi terenul și vom pierde meciul, nu contează. Ar fi o lovitură dură pentru rasism”, a adăugat el.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona primește despăgubiri de la FIFA în urma accidentării lui Araujo! Cât vor lua catalanii
ACUM 2 ORE
Liga Națiunilor UEFA
România – Bosnia se va juca cu casa închisă! Interes uriaș pentru meciul care ne poate retrograda
ACUM 3 ORE