Jucătorul celor de la Athletic Bilbao a fost lăudat pentru răspunsul său la abuzurile rasiale în timpul unui meci cu Espanyol în ianuarie. În timpul următorului meci, Williams a primit și susținerea fanilor lui Tenerife pe stadionul Heliodoro Rodriguez Lopez.
”Să sperăm că nu se va mai întâmpla din nou, dar dacă va fi cazul, voi avea susținerea multor oameni, la fel ca la Tenerife. Am primit mii de mesaje pe rețelele sociale”, a declarat Williams.
”Știu că alături de mine vor părăsi terenul și colegii mei. Am vorbit despre asta. Suntem conștienți că dacă se va întâmpla din nou, vom părăsi terenul și vom pierde meciul, nu contează. Ar fi o lovitură dură pentru rasism”, a adăugat el.
Ligue 1
"El ar trebui să fie liderul! E de neînlocuit!" Verdictul lui Anelka despre rivalitatea de la PSG
ACUM 31 MINUTE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Barcelona a pus ochii pe un atacant cu experiență în 3 dintre cele mai tari campionate din Europa
ACUM O ORĂ
Liga Campionilor UEFA
Manchester City are toate șansele să încheie cu bine o săptămână infernală! Primul pas a fost făcut
ACUM 2 ORE