Superligaen, prima ligă din Danemarca, a primit undă verde să revină! După Bundesliga din Germania, Danemarca este a doua țară care ia această decizie.
Mette Frederiksen, Prim Ministrul țării, a anunțat că s-a aprobat reluarea fotbalului în țară. Momentan, nu a fost decisă însă data, însă este cunoscut primul meci: duelul dintre AGF și Randers.

Fanii, la meci prin Zoom

Romanian Liga I
Roland Niczuly, despre cum s-a transformat Sepsi în acest sezon și despre planuri de viitor
ACUM O ORĂ
O inițiativă inedită a danezilor este ca fanii să poată participa la meci cu ajutorul aplicației de mobil devenită extrem de populară pe timpul pandemiei, Zoom.
Arena din Aarhus pe care va avea loc partida nu va permite accesul fanilor. Însă oficialii clubului gazdă au pornit o inițiativă istorică: abonații stadionului Ceres vor avea aceleași locuri pe care le aveau înaintea pandemiei!
"Va fi o inițiativă digitală istorică și suntem mândri că suntem primul club care îl va experimenta" a anunțat CEO-ul celor de la AGF, Jacob Nielsen, pentru site-ul oficial al clubului. "Vom juca fără spectatori pentru o vreme și această variantă poate să inspire și alte cluburi" a mai spus Nielsen.
Grație instalării unor ecrane la marginea terenului, va fi instalat prima tribună virtuală din istoria fotbalului. Arena va fi împărțită în 22 de sectoare iar abonații vor putea să se conecteze la propriul loc gratuit, cu ajutorul aplicației Zoom. Obiectivul este de a oferi o experiență cât mai aproape de realitate: jucătorii, pe lângă faptul că îi vor putea vedea pe fani, vor putea să audă și încurajările acestora prin difuzoarele prezente pe stadion.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Se prefigurează cel mai mare scandal din ultimul timp, în Premier League!
ACUM O ORĂ
Turkish Süper Lig
Olimpiu Moruțan a dezvăluit unde vrea să joace în sezonul viitor
ACUM 2 ORE