Campionatul Cehiei, întrerupt la mijlocul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua la 23 mai, a anunţat, marţi, liga profesionistă (LFA). Din actualul sezon regulat al primei ligi mai sunt de disputant șase etape. Acum, pe primul loc se află Slavia Praga, echipa la care evoluează Nicuşor Stanciu, cu 58 de puncte, după 24 de etape, urmată de Viktoria Plzen, cu 50 de puncte, şi de Jablonec, cu 40 de puncte. Sparta Praga, formaţia portarului Florin Niţă, ocupă locul 9, cu 35 de puncte.
"Liga a aprobat reluarea primelor două divizii. Sezonul se va relua sâmbătă, 23 mai, cu meciul din prima divizie dintre FK Teplice şi Slovan Liberec (n.r. - la care evoluează Alexandru Băluţă)", a precizat LFA.În prima ligă cehă joacă trei fotbalişti români, Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Alexandru Băluţă (Slovan Liberec) şi Florin Niţă (Sparta Praga).
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 8 ORE
În Cehia, au fost înregistrate până în prezent 8.457 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 297 de decese, la o populaţie de 10,5 milioane de locuitori.
https://i.eurosport.com/2020/05/16/2819745.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 9 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 9 ORE