Gianluigi Donnarumma a fost din nou rezervă în ultimul meci de campionat la PSG, câștigat cu Montpellier cu scorul de 2-0. De când a început sezonul, cel mai bun jucător de la Euro 2020 a apărat doar în două partide pentru parizieni.
Atât el, cât și managerul lui, Mino Raiola încep să-și manifeste nemulțumirile. Portarul este în acest moment al doilea pe post la PSG și nu se împacă deloc cu acest statut.
Romanian Liga I
Marica a criticat dur formatul Cupei României! "Pare ceva experimental! Nimeni nu înțelege"
ACUM 4 ORE
"Nu o spunem noi, nu o spune Pochettino, nu o spune Leonarda: cifrele o spun. Balanța înclină de partea lui Keylor Navas, titularul cu Montpellier, care și-a reînnoit contractul în sezonul trecut, înainte de anunțul fostului portar de Milan. El (n.r. Navas) are de partea lui și jucătorii sud-americani din vestiar", a susținut calciomercato.

Încă un caz, gata să explodeze la PSG. Donnarumma vrea titular, Navas este pentru momentul șeful între buturi

Gianluigi Donnarumma a venit liber de contrat la PSG, după ce și-a încheiat contractul cu AC Milan, dar acest lucru nu se răsplătește.
https://i.eurosport.com/2021/09/01/3211354.jpg
"Se așteaptă un apel de la proprietar, care nu vine. Gigio, care își dorește postura de titular, a fost doar rezervă în ultimele săptămâni. De asemenea, Raiola, agentul său, a declarat: între Gigio și Navas la PSG nu există o luptă, Gigio va juca. Pentru moment nu este așa", mai spune sursa citată.
Gianluigi Donnarumma a semnat un contract până în 2026, cu o valoare de 12.168.000 de euro pe sezon, la fel ca Sergio Ramos. Dar mai puțin decât Keylor Navas!
"Potrivit ultimelor zvonuri, de fapt, portarul din Costa Rica, care are 3 titluri de campion al Europei cu Real Madrid în palmares, primește 12.740.000 de euro. Prin urmare, titularul este portarul de 34 de ani. Donnarumma trebuie să mai aștepte. Poate că va fi rândul său împotriva lui Manchester City ... ", a mai punctat sirsa citată.
PSG și Manchester City se înfruntă marți într-un veritabil derby în Liga Campionilor.
Cupa Mondială FIFA
Argentina, în semifinalele Cupei Mondiale! Naționala lui Messi a învins Olanda la penalty-uri
ACUM 4 ORE
Cupa Mondială FIFA
Zlatko Dalic, discurs plin de patriotism, după ce Croația a eliminat Brazilia de la Cupa Mondială
ACUM 4 ORE