Articol scris de Alex Ioniță
În dimineața zilei de joi, Vida și soția lui au descoperit că locuința lor, din capitala Croației, Zagreb, a fost prădată de hoți. Potrivit surselor croate, hoții au furat bunuri în valoare de 600.000 de euro, fiind vorba, în principal, de electrocasnice, bijuterii și alte obiecte personale.
Poliția croată susține că a fost un atac profesionist, întrucât sistemele de securitate ale casei au fost dezactivate.
UEFA Europa Conference League
Dan Petrescu, devastat după victoria din Conference League! Și-a pierdut unul dintre atacanți
ACUM 7 ORE
Familia lui Vida locuiește într-un complex de vile urbane, care au o intrare comună. Cel mai probabil, hoții au pătruns printr-o zona de pădure, în apropierea complexului, reușind să sustragă obiectele fără a fi observați.
Citește și:

Domagoj Vida, transfer la AEK Atena

În această vară, Domagoj Vida s-a înțeles cu formația greacă, AEK Atena. Fundașul central croat va semna un contract pe 2 ani cu echipa din capitala Greciei.
Acesta este liber de contract de la 1 iulie, atunci când înțelegerea sa cu Beșiktaș Istanbul a expirat. Totuși, din cauza furtului, transferul acestuia a fost amânat.
Vida este unul dintre jucătorii croați cu cele mai multe selecții la națională, 98 de meciuri. Acesta a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru NK Osijek, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb și Dinamo Kiev.
UEFA Europa Conference League
Mirel Rădoi, prima reacție după debutul la Craiova: "Felicitări lui Balint și staff-ului său!"
ACUM 7 ORE
UEFA Europa Conference League
Cine este NK Maribor, adversara celor de la CFR Cluj din play-off-ul Conference League
ACUM 7 ORE