Rapid a pierdut în această seară în fața celor de la FC Voluntari, scor 1-0, în meciul din a 10-a etapă a Ligii 1. Partida care a avut loc pe Arena Națională a fost una echilibrată, cele două echipe împărțindu-și ocaziile.
Prima ratare le-a aparținut giuleștenilor, care au trimis mingea peste poartă în minutul 7, prin Dandea. După doar 5 minute, Briceag, aflat într-o poziție ideală, a șutat mult peste poarta lui Moldovan.
Bălan, jucătorul Rapidului, a încercat să deschidă scorul în minutul 15, dar mingea reluată cu capul a trecut pe lângă poartă. FC voluntari a deschis scorul în minutul 24, după ce Ion Gheorghe i-a pasat lui Vadim Rață, care a înscris cu o scăriță.
MLS
VIDEO | Golul anului s-a marcat în MLS! Reușita seamănă izbitor cu un gol celebru al lui Ibrahimovic
ACUM 21 MINUTE
În partea a doua a meciului, cele două echipe s-au întrecut din nou în ratări. Marcelo Lopes a șutat direct în brațele lui Moldovan în minutul 56, după doar 6 minute giuleștenii ratând prin Belu Iordache, care a trimis mingea pe lângă poartă.
Rapidiștii au mai avut o ocazie importantă în minutul 65, prin Bălan, după care oaspeții au încercat să mărească diferența prin Nemec, fără succes.
În minutul 85, FC Voluntari a rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Costin, iar rapidiștii au mai avut o ocazie importantă la poarta lui Popa, fără a reuși să restabilească egalitatea.
În urma acestui rezultat, Rapid a rămas cu 17 puncte și a coborât pe locul 4 în clasamentul Ligii 1, fiind surclasată de FC Voluntari, care a acumulat 18 puncte, fiind momentan pe podium.

Celelalte meciuri din etapa a 10-a:

Sâmbătă, 25 septembrie
  • FC Argeș - Chindia Târgoviște, ora 17:00
  • FCSB - Academica Clinceni, ora 21:00
Duminică, 26 septembrie
  • Farul Constanța - CS Mioveni, ora 15:30
  • FC Botoșani - FC U Craiova, ora 18:00
  • UTA Arad - CFR Cluj, ora 21:00
Luni, 27 septembrie
  • Gaz Metan - Sepsi Sf. Gheorghe, ora 18:00
  • Universitatea Craiova - Dinamo, ora 21:00
Fotbal
Incredibil cum s-au modificat cotele la Balonul de Aur, după ce "clasamentul" a scăpat pe net
ACUM 37 MINUTE
Fotbal
Două echipe, "paralizate" de COVID-19: 34 de jucători au coronavirus
ACUM O ORĂ