Desprățindu-se de Romelu Lukaku vara trecută pentru o sumă consistentă, olandezului i s-a dat mână liberă la transferuri, principalul scop fiind acela de a acoperi gaura lăsată de plecarea atacantului belgian.
Everton a cheltuit mai bine 100 de milioane de lire pe mai mulți jucători, printre care și Wayne Rooney, acesta bifând pentru prima dată statutul de rezervă la ultima înfrângere cu Burnley.
Motivul absenței din primul 11 al lui Rooney a fost reprezentat de dorința managerului olandez de „a juca cu doi atacanți”. Când a fost întrebat de jurnaliști dacă mai este omul potrivit pentru Everton, Koeman replicat: „nu răspund la astfel de întrebări.”
Ligue 1
PSG, interesată de fotbalistul pe care Mbappe l-a cerut pe Parc de Princes în 2019
ACUM 3 ORE
Cu șapte partide jucate deja în noul sezon, Everton se află abia pe poziția a 16-a în Premier League, înregistrând patru înfrângeri, două victorii și un egal, asta ținând cont că la început obiectivul era o clasare pentru locurile calificate în cupele europene.
Chiar dacă s-a calificat în grupele Europa League după mai bine de un deceniu, echipa lui Koeman nu strălucește nici în această competiție și riscă să rateze primăvara europeană.
Următorul meci pentru Everton va fi o deplasare dificilă la nou-promovata Brighton, echipa lui Chris Houghton, pe American Express Stadium.
Eurosport 1 transmite cele mai interesante meciuri din Premier League, etapa viitoare desfășurându-se între 14 și 16 octombrie.
Fotbal
Edi Iordănescu, tot mai aproape de a deveni selecționer! Negocierile s-au purtat la sediul FRF
ACUM 4 ORE
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 5 ORE