Pe Eurosport 1 avem o aglomerație de meciuri din Premier League de la prânz și până seara. Ziua începe pe malul Canalului Mânecii cu Brighton&Hove Albion vs Bournemouth de la 14:30. Într-un meci tipic de mijlocul clasamentului, învingătorii își pot asigura poziția în clasament până la etapa următoare.
Continuăm cu Jurgen Klopp și trupa sa de cormorani de la ora 17:00 în fața celor de la Burnley. Sean Dyche poate fi gata de o nouă surpriză după egalul cu Manchester United în timp ce Liverpool își poate adăuga victoria numărul 3 după cele cu Swansea și Leicester și se poate apropia de United.
Încheiem la 19:30 cu întâlnirea dintre Wayne Rooney și echipa la care a scris istorie: Manchester United. Cu o pierdere de viteză masivă pe final de an după 3 egaluri, trupa lui Jose Mourinho vrea să înceapă anul cu dreptul în fața lui Everton și să se apropie de Chelsea în clasament. De urmărit duelul dintre Wayne Rooney și Henrikh Mkhtarian.
Liga
Real Madrid va câștiga o sumă uriașă de bani din exploatarea noului stadion Santiago Bernabeu
ACUM 30 MINUTE
Premier League continuă la Eurosport mâine cu Manchester City vs Watford de la 21:45, urmat de două derbiuri londoneze pe 3 și 4 ianuarie, Arsenal – Chelsea de la 21:30 și Tottenham Hotspur – West Ham United de la 21:45.
Program transmisiuni Eurosport:
Luni, 1 ianuarie
14:30 Brighton&Hove Albion v Bournemouth
17:00 Burnley v Liverpool
19:30 Everton v Manchester United
Marți, 2 ianuarie
21:45 Manchester City v Watford
Miercuri, 3 ianuarie
21:30 Arsenal v Chelsea
Joi, 4 ianuarie
21:45 Tottenham Hotspur v West Ham
Transmisiunile Premier League de pe Eurosport sunt sponsorizate de UPC Romania.
Romanian Liga I
Andrei Ivan poate ajunge într-un campionat de top! Unde este dorit atacantul Craiovei
ACUM O ORĂ
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 3 ORE