Incidente în teren, dar și în tribune la Cupa Greciei. PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă de Panathinaikos. Singurul gol al partidei a creat probleme și o încăierare generală.
În minutul 33, arbitrul spaniol Antonio Mateu Lahoz a dictat foarte ușor penalty pentru Panathinaikos. Un alt spaniol, Aitor Cantalapiedra a transformat, apoi s-a bucurat ostentativ în fața peluzei fanilor lui PAOK. S-au aruncat cu mai multe obiecte, unul dintre acestea lovindu-l în mână pe fotbalistul iberic. „Centralul” a trimis echipele la cabine, nu înainte ca cele două tabere să fie implicate într-o încăierare generală.
Premier League
Liverpool, 34 de milioane de lire sterline pentru un mijlocaș de la Porto! Cât cer portughezii
ACUM 21 MINUTE
Meciul a fost întrerupt timp de 35 de minute. S-a revenit pe teren , dar Lahoz i-a anunțat pe jucătorii celor două echipe că va opri definitiv disputa dacă vor mai apărea alte incidente. Spiritele s-au potolit, meciul s-a încheiat cu victoria la limită a echipei din Atena. PAOK și Răzvan Lucescu au ratat șansa de a câștiga vreun trofeu în acest sezon. PAOK a pierdut și titlul în dauna celeilalte rivale, Olympiacos Pireu.
https://i.eurosport.com/2022/05/22/3377195.jpg

Gaze lacrimogene pentru a-i potoli pe ultrași

Forțele de ordine au luat măsuri de securitate sporite pe stadionul Olimpic din Atena, cele două galerii rivale fiind plasate în zone opuse. Chiar și așa, au existat incidente. Ultrașii lui Panathinaikos au vrut să treacă de zonele tampon spre a se încăiera cu fanii veniți de la Salonic. Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene.
Televiziunea elenă care a transmis meciul a surprins mai multe persoane afectate în tribune, copii în lacrimi, iar „centralul” spaniol Antonio Mateu Lahoz a decis ca jucătorii să revină la vestiare când atmosfera va deveni respirabilă! Meciul a început astfel cu 32 de minute de întârziere.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
ACUM 24 MINUTE
Chinese Super League
Nicolae Stanciu, show total în China! Mijlocașul român, gol și pasă de gol pentru Wuhan Three Towns
ACUM 2 ORE