Arbitrul a oprit jocul cu cinci minute înainte de final după ce al doilea gol marcat de Palmeiras a trimis-o pe Cruzeiro în a doua ligă, scorul fiind 2-0.
Poliția a intervenit în forță dar fanii au aruncat în continuare cu obiecte și s-au luptat în tribune cu forțele de ordine. Drept urmare, oficialii au decis că partida nu mai putea fi reluată. Mulți dintre spectatori părăsiseră deja tribunele stadionului Mineirao înainte de final.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 2 ORE
Clubul din Belo Horizonte avea nevoie de o victorie în ultimul meci al sezonului dar depindeau și de jocul rezultatelor. Ceara, echipa care a început etapa cu două puncte peste Cruzeiro, trebuia să piardă la Botafogo.
Golurile înscrise de Ze Rafael (min 13) și Dudu (84) au adus însă victoria pentru Palmeiras și au pecetluit soarta lui Cruzeiro.
https://i.eurosport.com/2019/12/08/2732931.jpg
Deși Cruzeiro a început bine sezonul, rezultatele au început să se înrăutățească după ce membri din conducerea clubului au fost implicați într-un scandal de corupție.
Scandalul a afectat echipa iar conducerea a numit și concediat patru antrenori diferiți pe parcursul sezonului, cea mai recentă schimbare având loc săptămâna trecută. Cruzeiro a câștigat de două ori în istorie Copa Libertadores (1976, 1997) și de patru ori campionatul Braziliei (1966, 2003, 2013, 2014).
Campionatul Braziliei a fost câștigat de Flamengo, cu un avans de 16 puncte, echipa din Rio de Janeiro câștigând și Copa Libertadores.
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 3 ORE
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 3 ORE