LPF a confirmat pentru GSP.ro că meciul Astra - Craiova nu se mai joacă! David Lazar, Constantin Dima, David Bruno și Costel Avram au fost depistați pozitiv la testul de Covid-19 efectuat ieri.
"Sunt patru cazuri pozitive. Trei jucători de la prima echipă și unul de la echipa a doua. Pornește o nouă ancheta epidemiologică. Conform ordinului ministrului clubul Astra e suspendată de la programări până la finalizarea anchetei. Noi vom urma procedurile impuse de autorități. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca", a spus secretarul general al LPF.

Capcana întinsă de Craiova pentru CFR

Fotbal
Alimentul "secret" al marilor jucători de fotbal! Are multe proteine și puține calorii
ACUM 9 MINUTE
Craiova i-a întins o capcană CFR-ului în Adunarea Generală a LPF de ieri. Oltenii au venit cu ideea ca meciul lor cu Astra să se dispute sâmbătă, cu o condiţie: şi clujenii să evolueze în aceeşi zi contra FCSB-ului. Astra - Craiova a fost amânată, după ce Crepulja a ieşit pozitiv la coronavirus chiar în ziua partidei. LPF a programat partida pentru azi, dar există în continuare semne de întrebare privind posibilitatea ca ea să se dispute.
Oltenii au încercat în Adunarea Generală a Ligii de joi să îi facă o propunere CFR-ului, care, la prima vedere părea în avantajul ardelenilor. Concret, oficialii din Bănie au susţinut că ei nu au nimic împotriva programării partidei sâmbătă, dar cu o condiţie: şi FCSB-CFR să se dispute în aceeaşi zi, pentru ca niciuna dintre formaţii să nu beneficieze de o zi în plus de odihnă: "Așa putem avea același regim noi și CFR. La meciul direct de luni nu va avea nimeni vreo zi în plus de odihnă", a fost mesajul Craiovei, conform Gazetei Sporturilor.
Liga Națiunilor UEFA
Mancini, uluit de ce au făcut fanii maghiari la începutul partidei Ungaria - Italia! "Vă mulțumim"
ACUM O ORĂ
Liga Națiunilor UEFA
Selecționerul Bosniei, surprins că România a retrogradat în Liga C: "E o surpriză"
ACUM O ORĂ