Reputatul jurnalist italian Gianluca Di Marzio, cunoscut în întreaga lume pentru veridicitatea informațiilor pe care le prezintă, vine azi cu detalii incredibile legate de un transfer.
Concret, Eintracht Frankfurt și Lazio au negociat în ultima săptămână pentru ca Filip Kostic, jucătorul de bandă stânga, să ajungă în Cetatea Eternă. La formația din Bundesliga din 2018, sârbului i s-a promis că va fi lăsat să plece dacă vine o ofertă tentantă pe numele său.
Doar că Lazio, deși a îndeplinit cerințele nemților, a rămas fără jucător; asta pentru c[ oficialii lui Eintracht au decis că obiectivele echipei ar fi periclitate fără unul dintre cei mai buni jucători. Ca atare, s-au decis să nu îl mai transfere pe Kostic, însă nu au transmis asta lui Lazio, pentru că agentul jucătorului ar fi aflat. Cum oficialii îi promiseseră că va fi lăsat să plece, asta ar fi însemnat că nu s-au ținut de promisiune.
Liga
Barcelona a anunțat despărțirea de un jucător de doar 18 ani! La cine a renunțat Xavi
13/01/2022 LA 12:17

Eintracht și adresa de mail buclucașă

Potrivit lui Di Marzio, Eintracht a apelat la o soluție incredibilă: i-a dat lui Lazio o adresă de mail falsă pe care să trimită oferta, pentru ca apoi să susțină că nu a primit nimic oficial din partea capitolinilor.
Totul a fost demascat de impresarul fotbalistului, care, în momentul în care nemții i-au transmis că nu au primit vreo ofertă oficială, a știut că ceva e în neregulă. Asta pentru că cei din conducerea lui Lazio îi transmiseseră că au formulat deja o ofertă. Confruntându-i din nou pe italieni, aceștia au trimis print-screenuri cu oferta, iar adresa de mail unde ajunsese aceasta era una fictivă, dată intenționat greșit de germani.
Fotbalistul a aflat de acest plan care a dus la ratarea transferului și, în prezent, refuză să se mai antreneze alături de club. Kostic mai are contract cu Eintracht până în 2023, dar în acest moment ruptura dintre părți pare definitivă.
Serie A
Inter a revenit pe primul loc în Serie A, după ce s-a impus la limită în derby-ul cu Lazio
09/01/2022 LA 21:40
Premier League
Chelsea scapă, în sfârşit, de Kepa. Cine îi întinde o mână de ajutor celui mai scump portar din lume
21/12/2021 LA 09:28