Dacă la Gaziantep a făcut o treabă minunată din punct de vedere sportiv, ducând formația în fruntea fotbalului turc, la Rizespor antrenorul român are o misiune mai grea, obiectivul fiind salvarea de la retrogradare.

Șumi nu a intrat efectiv în pâine la noul club, abia vineri urmând a ajunge în Turcia pentru a conduce primul antrenament. Dar asta nu înseamnă că nu și-a ajutat noii elevi, el fiind cel care a dictat schimbările din repriza a doua a partidei de miercuri.

Liga
Arteta a rupt tăcerea! Ce a spus despre posibilitatea să ajungă pe banca Barcelonei
ACUM 7 MINUTE

Fanatik.com.tr anunță acest lucru și notează chiar că Șumudică a vrut atât de mult revanșa contra fostului club încât a intrat în pauză într-o videoconferință cu fotbaliștii lui Rizespor. Tehnicianul i-a motivat, le-a explicat ce trebuie schimbat în repriza secundă și le-a dezvăluit câteva din secretele lui Gaziantep. Sursa citată susține chiar că românul le-ar fi promis o primă din propriul buzunar jucătorilor, dacă obțin victoria, pentru ca aceștia să fie 100% capacitați și în repriza secundă.

Efectul a fost cel scontat, Rizespor făcând o parte a doua de excepție și impunându-se cu 3-0.

Șumudică, după Rizespor - Gaziantep 3-0: "Mi-a fost foarte frică de acest meci"

La finalul meciului de ieri, Șumudică a vorbit despre emoțiile cu care a urmărit prestația jucătorilor săi. De asemenea, "Șumi" a avut un mesaj și pentru Gaziantep, echipa de care s-a despărțit în urmă cu puțin timp, după un schimb acid replici cu președintele clubului. Tehnicianul român le-a mulțumit pentru colaborare și le-a urat mult succes în continuare.

"Sunt foarte bucuros, normal, pentru această victorie. Mi-a fost frică de acest meci, foarte frică, pentru că Gaziantep este o echipă puternică şi ştiu foarte bine acest lucru. De 28 de meciuri nu a existat joc să nu dea gol.

Dar iată că Rizespor a reuşit. Este meritul total al noilor mei jucători. Am avut două şedinţe cu ei prin zoom, ieri, după ce am semnat, şi astăzi și au pus în practică tot ce am vorbit. Îi felicit pentru cum au jucat şi pentru cele trei puncte.

Căpitanul echipei mi-a transmis că el şi colegii săi mă aşteaptă cât mai repede la antrenament. Celor de la Gaziantep le urez în continuare mult succes şi le mulţumesc, încă o dată, pentru perioada în care am lucrat împreună", a spus Marius Șumudică, pentru Digisport.

Scottish Premiership
Livingston - Rangers (livetext, ora 20:00). Ianis Hagi, anunțat titular la formația lui Gerrard
ACUM 31 MINUTE
Fotbal
EURO 2021 s-ar putea disputa într-o singură țară! Ce stadioane ar urma să găzduiască competiția
ACUM O ORĂ