Borja Valero, care a avut o carieră frumoasă în fotbalul european, evoluând pentru cluburi precum Villarreal, Inter Milan sau West Bromwich Albion, părea că-și va agăța ghetele în cui la Fiorentina. După retragere, Valero a fost contactat de DAZN pentru a comenta partide, însă acesta nu a fost singurul angajament la care spaniolul a răspund cu "DA".
În orice caz, după ce un jurnalist a publicat în glumă un montaj în care jucătorul apărea în tricoul echipei din divizia a șasea italiană, Centro Storico Lebowski, suporterii lui Valero și ai fotbalului italian l-au viralizat, videoclipul ajungând chiar la fotbalistul de 36 de ani.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 3 MINUTE

Cum a ajuns Borja Valero să joace în liga a 6-a italiană dintr-o glumă

Când zvonul a apărut în spațiul public, clubul a dus gluma și mai departe și a publicat un comunicat prin care în glumă susține că nu este interesat de jucător. Văzând cât de rapid și în ce fel a escaladat gluma, Valero s-a întâlnit cu reprezentanții clubului și a decis să rămână în Toscana după retragerea oficială din fotbal.
La scurt timp după acest moment, Borja Valero s-a înțeles cu clubul din liga a șasea italiană care valorează cu totul 250.000 de euro. Potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, retragerea lui Valero din fotbal a durat doar câteva săptămâni înainte de a decide să meargă în liga a șasea italiană pentru a juca pentru Centro Storico Lebowski, mutare pe care fanii au aprobat-o din primul moment.
Borja Valero a explicat de ce a făcut acest pas la 36 de ani: "Am acceptat această provocare pentru că m-am recunoscut în valorile pe care acești tineri fotbaliști le promovează la club. Eu am crescut în suburbiile din Madrid. Nu era nimic acolo, găseam cu greu un teren de fotbal pe care să joc. Unele lucruri rămân mereu în memorie. De acele momente mi-am adus aminte când am venit aici. Singura mea condiție a fost ca angajamentul meu cu DAZN să aibă prioritate. Oamenii de aici au acceptat", a spus Valero în presa din Italia.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 27 MINUTE
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 8 ORE