Selecționerul României continuă să facă teste în tentativa de a găsi varianta ideală pentru prima reprezentativă. Tehnicianul a efectuat la Oslo 7 schimbări față de partida din Islanda, iar azi, la Ploiești, Rădoi a operat 6 noi modificări. Dintre titularii care au figurat în toate cele trei partide există un singur jucător de câmp: Andrei Burcă. De asemenea, în poartă selecționerul nu a operat vreo modificare, mizând de fiecare dată pe Tătărușanu.
Interesant e că împotriva Austriei, antrenorul tricolorilor a revenit la o echipă destul de apropiată de cea din baraj: 8 dintre titularii din Islanda au jucat din primul minut și în partida din Liga Națiunilor, de la Ploiești: Tătărușanu, Bălașa, Burcă, Maxim, Stanciu, Deac, Alibec, Mitriță
Primul "11" al României cu Austria:
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
  • Tătărușanu - Bălașa, Burcă, Toșca, Bancu – Maxim, R.Marin, Stanciu - Deac, Alibec, Mitriță
Primul "11" al României cu Norvegia:
  • Tătărușanu - Manea, Burcă, Toșca, Bancu - Cicâldău, Crețu, R.Marin - Iancu, Pușcaș, I.Hagi
Primul "11" al României cu Islanda:
  • Tătărușanu - Manea, Bălașa, Burcă, Camora - Stanciu, Crețu, Maxim - Deac, Alibec, Mitriță

Hagi: "Schimbările aduc confuzie totală"

Atât de multe schimbări reprezintă o mare greşeală, e convins Gică Hagi, care l-a mustrat pe selecţioner şi pentru faptul că nu are un modul clar, pe care să îl folosească în toate meciurile. Doar aşa echipa naţională capătă identitate, iar jucătorii pot să dea, în timp, cel mai bun randament.
"Acești copii ne pot face fericiți, dar nu trebuie să îi luăm și să vorbim individual. Trebuie să vedem un proiect de minim cinci-zece ani. Schimbările dese și multe, cum sunt în momentul de față, aduc neîncredere și confuzie totală. Nu există coerență în decizii. Facem multe schimbări. Uitați-vă câți jucători am schimbat în ultimii ani, mă sperii! Aceste lucruri nu creează decât confuzie", a declarat Gică Hagi, la PRO X.
Europa League
Mesajul lui Ianis Hagi după calificarea lui Rangers în finala Europa League! "Ibrox baby, e diferit"
06/05/2022 LA 06:32
Turkish Süper Lig
Informații de ultimă oră despre viitorul lui Moruțan și Cicâldău! Unde pot ajunge cei doi români
27/04/2022 LA 15:14