Publicația Sporx anunță că Electronic Arts nu va introduce în următoarea ediție a jocului, FIFA 22, cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii Europene.

FIFA 22, fără Real Madrid, Barcelona sau Liverpool

FIFA, unul dintre cele mai populare jocuri din lume ar putea rămâne fără cele mai importante cluburi. Barcelona, Real Madrid, Liverpool sau Manchester United vor lipsi din următoarea ediție a jocului, FIFA 22.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 4 ORE
De această situație ar putea profita Konami, rivalii celor de Electronic Arts. IGN scrie că cele 12 cluburi fondatoare ale Super Ligii Europene care pot fi excluse din FIFA 22, pot fi preluate de PES.
O astfel de decizie ar oferi celor de la Konami un imens avantaj în vânzările jocului PES în dauna celor de la FIFA.

CE ESTE SUPER LIGA EUROPEANĂ

Super Liga Europei este un plan grandios, conceput în totalitate de marile cluburi europene, ca un răspuns la apatia UEFA de a reformata competițiile intercluburi (în special Champions League), care în ultimii ani au generat câștiguri mai mici pentru granzii de pe "Bătrânul Continent".
Noua competiție intercluburi ar urma să aibă la start anual 20 de echipe, care nu vor mai participa astfel în Champions League, Europa League sau Conference League, organizate de UEFA.

Tot ce trebuie să știi despre Super Liga Europei

Membrii Super Ligii Europene (ESL) au dat duminică seara o declarație oficială cu privire la planurile organizării unei noi competiții continentale, căreia UEFA și FIFA, alături de federațiile de fotbal ale Angliei, Spaniei și Italiei, i se opun categoric, conform unui comunicat comun al acestora.
"Doisprezece dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Europa s-au reunit astăzi (duminică, n.r.) pentru a anunța că au fost de acord să înființeze o nouă competiție, ce se va juca la jumătatea săptămânii, Super League, guvernată de cluburile sale fondatoare", se spune în comunicatul oficial.
ESTE O IDEE BUNĂ ACEASTĂ SUPER LIGĂ A EUROPEI?
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM 4 ORE
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM 4 ORE