Mijlocașul spaniol a avut o prestație impecabilă în duelul cu Guangzhou Evergrande și a calificat-o pe Vissel Kobe în optimile Ligii Campionilor Asiei. Formația japoneză s-a impus cu 3-1, la capătul unui meci în care Iniesta a reușit un gol și un assist.
Iniesta l-a servit pe Furuhashi în minutul 44, iar acesta a deschis scorul. Același Furuhashi și-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 55, iar echipa chineză pregătită de Fabio Cannavaro a revenit pe tabelă.
Fotbal
Rezumatul partidei Watford - Norwich, cu un gol de poveste al americanului Joshua Sargent
ACUM 2 ORE

Iniesta a calificat-o pe Vissel Kobe în optimile Ligii Campionilor Asiei

Douglas a readus-o în avantaj pe Vissel Kobe în minutul 74, iar Iniesta a stabilit scorul final 10 minute mai târziu.
Golul lui Iniesta a fost cel care a asigurat calificarea japonezilor în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor Asiei. Cu o singură rundă rămasă din faza grupelor, Vissel se află pe primul loc, cu 5 puncte avans față de locurile 2 și 3, ocupate de Suwon și Guangzhou Evergrande.
Iniesta a ajutat-o pe Kobe să atingă o bornă istorică. Formația japoneză este prima din estul continentului care ajunge în fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor Asiei.
Iniesta s-a despărțit de Barcelona în 2018, după 16 ani petrecuți la prima echipă a catalanilor.
În cele două sezoane petrecute la Vissel Kobe, Iniesta a înscris 15 goluri și a oferit 18 pase decisive. Fostul campion mondial din 2010 și-a trecut în palmares două trofee alături de clubul japonez: Emperor's Cup și Supercupa Japoniei.
Premier League
Ce golgeter își aduce Manchester City și ce sumă a plătit pentru el?
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol în stilul lui Zlatan Ibrahimovic la Watford - Norwich City
ACUM 3 ORE