După înfrângerea din Supercupa Spaniei, conducerea catalanilor a luat decizia de a se despărți de actualul staff tehnic. Doar că nu l-au demis pe Valverde, cum era normal, ci au căutat să aibă un înlocuitor în momentul în care acesta va fi anunțat că nu mai intră în planurile clubului.
O atitudine lipsită de fair-play, este de părere Iniesta, care astăzi a fost prezent la Ciutat Esportiva, baza de pregătire a echipei pentru care a scris istorie.
"Ceea ce face Barcelona acum este un pic urât. Ar fi trebuit să aibă mai mult respect pentru antrenor. Felul în care merg lucrurile astăzi aici îmi provoacă durere", a spus Iniesta, într-o intervenție pentru Onda Cero.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 4 ORE
Iniesta, la antrenamentul de azi al Barcelonei

Iniesta, despre refuzul lui Xavi de a prelua Barcelona

Xavi, bunul prieten al lui Iniesta, a fost prima variantă a șefilor Barcelonei pentru înlocuirea lui Valverde, însă mijlocașul a refuzat propunerea.
Deși Abidal s-a deplasat până în Qatar pentru a-l convinge să semneze, legendarul jucător a spus "pas", considerând probabil că nu are suficientă experiență pentru un club atât de mare.
"Xavi știe cel mai bine dacă este gata sau nu. Dacă el a decis să nu vină, înseamnă că a luat decizia corectă", a mai spus fostul mijlocaș al catalanilor.
Valverde a ținut un speech la finalul antrenamentului de azi, care poate fi interpretat ca un mesaj de "La revedere". Toți jucătorii primei echipe au fost prezenți, cu excepția lui Luis Suárez, Dembele și Ter Stegen.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 4 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 4 ORE