Primele patru echipe din clasamentul primei ligi engleze sunt, înaintea acestei etape, despărțite de numai patru puncte.
Liderul Chelsea va juca astfel un meci de important pe Etihad, în compania echipei gazdă, Manchester City. "Cetățenii" sunt pe locul trei, la un singur punct în fața băieților lui Antonio Conte. Ambele formații sunt într-o formă excelentă în campionat, iar victoria în derby-ul de sâmbătă este cu siguranță vizată de ambele părți. Chelsea vine după o victorie în fața concitadinei Tottenham, un 2-1 administrat pe Stamford Bridge, chiar dacă golul lui Christian Eriksen i-a adus pe oaspeți în avantaj. Manchester City - Chelsea este un meci al orgoliilor, al tacticii și nu în ultimul rând al calităților individuale uriașe pe care le au jucătorii combatantelor. Manchester City - Chelsea este LIVE pe Eurosport 1, sâmbătă, de la 14:30.
Transmisiunile Eurosport 1 vor continua cu o altă partidă care se anunță extrem de disputată: Tottenham - Swansea. Gazdele vor încerca să recupereze punctele pierdute săptămâna trecută contra lui Chelsea, iar fanii de pe White Hart Lane vor face tot ce le stă în putință pentru a-și împinge favoriții de la spate. De cealaltă parte, jucătorii lui Swansea, cu Gylfi Sigurdsson în prim plan, au o mare poftă de joc, dovadă fiind și spectaculoasa victorie obținută etapa trecută, 5-4 cu Crystal Palace. Tottenham - Swansea se vede pe Eurosport 1, sâmbătă, de la 17:00.
Liga
Tensiunea crește în jurul cazului Ousmane Dembele. "Liderii Barcei îl pierd din cauza lor"
ACUM O ORĂ
Ziua dedicată fotbalului britanic se încheie la Londra, între două echipe din capitala Angliei, West Ham și Arsenal. Dacă "ciocănarii" nu au obținut decât două puncte în ultimele patru etape, Arsenal este pe locul patru, cu 12 meciuri consecutive fără înfrângere. Practic, singurul insucces al echipei lui Arsene Wenger s-a consumat în prima etapă, când Liverpool s-a impus pe Emirates cu 4-3. West Ham va avea stfel o misiune extrem de grea în fața lui Arsenal, dar fotbalul din Premier League ne-a arătat de multe ori cât de apropiate sunt de fapt valorile cluburilor de pe prima scenă engleză. West Ham- Arsenal se vede pe Eurosport 1, în direct, de la 19:30.
  • Etapa a 13-a din Premier League se încheie luni la Eurosport 1 cu întâlnirea Middlesbrough – Hull, la ora 22:00, precedată de emisiunea Premier League Magazin, care începe la 20:00.
Romanian Liga I
Rapid București și CFR Cluj au punctat cu noi achiziții pe piața transferurilor
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat azi încă două achiziții! Un portar crescut de PSG vine în Ștefan cel Mare
ACUM 2 ORE