„Au văzut jucători talentați. Au spus că sunt jucători talentați, au apreciat infrastructura. Aveau alte păreri despre România, iar acum au spus că au foarte mult potențial. Au apreciat proiectul și că oferă jucători pentru echipa mare și în străinătate. Scopul meu a fost de a crea o legătură între cele două academii, dar acest lucru nu s-a finalizat.
Hagi a fost nevoit să vândă pentru a-și face bugetul. Dacă nu vindea, atunci se bătea la titlu an de an”, a declarat Ogăraru, fost oficial al Viitorului și fost jucător la Ajax, pentru ProSport.

Gică Hagi a mers la Amsterdam

Romanian Liga I
Căderea incredibilă a lui Dinamo! Are a doua cea mai slabă apărare a Europei
ACUM 15 MINUTE
Reprezentanții lui Ajax au vizitat Academia lui Gică Hagi anul trecut, ei fiind primiți chiar de George Ogăraru la complexul din Ovidiu, care era atunci director de scouting la Viitorul.
Olandezii au discutat și cu Hagi, patronul Viitorului dar și cu Gică Popescu, președinte al clubului. Și Hagi a mers la Amsterdam alături de Ogăraru pentru a observa metodele de lucru ale olandezilor, însă în cele din urmă cele două părți nu au ajuns la un acord privind o eventuală colaborare.
Romanian Liga I
Ce l-a surprins pe Reghecampf în meciul cu Dinamo: "M-am gândit că se vor mobiliza"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Rezumatul partidei Crystal Palace - Brighton 1-1. Oaspeții au luptat până la ultima fază
ACUM 8 ORE