Internaționalul nostru a făcut o nouă partidă foarte bună, pasând decisiv la singurul gol al meciului. Ianis a intrat din nou mai greu în meci, asta și din cauza terenului dificil. Inițial, partida a fost amânată ca urmare a uraganului Dennis, astfel că gazonul a fost departe de condițiile optime.
Totuși, Hagi Jr și-a intrat în ritm, evoluând foarte bine în repriza secundă, când a reușit și o pasă de gol. Motiv pentru scoțieni să vorbească la superlativ despre realizările sale.
"A avut multe sclipiri, talentul său fiind indubitabil. A lăsat tot timpul senzația că va reuși ceva. Inteligență fantastică la pasa pentru Arfield", au scris cei de la Rangers News.
Europa League
Rangers merge mai departe în Europa League! Leicester, în Conference League! Rezultatele serii
09/12/2021 LA 20:42
Notat cu 7 de The Scottish Sun, Ianis Hagi a luminat în multe momente jocul echipei lui Gerrard, reușind multe pase filtrante și verticalizând jocul atunci când reușea să vină în centru, poziție pe care se simte cel mai bine.
"Ianis Hagi a găsit, în sfârșit, în repriza a doua, niște spații într-un mijloc congestionat și i-a trimis o pasă lui Arfield. Acesta a preluat, înainte de a șuta printre picioarele lui Schofield", scriu cei de la The Scottish Sun.
După 27 de etape, Rangers este pe locul doi, la 10 puncte de liderul Celtic. Chiar dacă are un meci mai puțin disputat, e greu de crezut că formația lui Stevie G se va mai putea lupta pentru titlu.
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
22/10/2021 LA 10:16