Internaționalul nostru a făcut o nouă partidă foarte bună, pasând decisiv la singurul gol al meciului. Ianis a intrat din nou mai greu în meci, asta și din cauza terenului dificil. Inițial, partida a fost amânată ca urmare a uraganului Dennis, astfel că gazonul a fost departe de condițiile optime.
Totuși, Hagi Jr și-a intrat în ritm, evoluând foarte bine în repriza secundă, când a reușit și o pasă de gol. Motiv pentru scoțieni să vorbească la superlativ despre realizările sale.
"A avut multe sclipiri, talentul său fiind indubitabil. A lăsat tot timpul senzația că va reuși ceva. Inteligență fantastică la pasa pentru Arfield", au scris cei de la Rangers News.
Fotbal
Presa din Marea Britanie, cuvinte mari pentru Ianis Hagi: "Creează momente de magie la Rangers"
16/08/2021 LA 16:54
Notat cu 7 de The Scottish Sun, Ianis Hagi a luminat în multe momente jocul echipei lui Gerrard, reușind multe pase filtrante și verticalizând jocul atunci când reușea să vină în centru, poziție pe care se simte cel mai bine.
"Ianis Hagi a găsit, în sfârșit, în repriza a doua, niște spații într-un mijloc congestionat și i-a trimis o pasă lui Arfield. Acesta a preluat, înainte de a șuta printre picioarele lui Schofield", scriu cei de la The Scottish Sun.
După 27 de etape, Rangers este pe locul doi, la 10 puncte de liderul Celtic. Chiar dacă are un meci mai puțin disputat, e greu de crezut că formația lui Stevie G se va mai putea lupta pentru titlu.
Fotbal
Ianis Hagi, dorit cu orice preț de Galatasaray! Prima ofertă a fost refuzată de Rangers
15/08/2021 LA 13:47
Fotbal
Ianis Hagi și-a revenit după accidentare și va juca cu Malmo în Champions League!
09/08/2021 LA 16:23