Prioritatea pentru Inter în această iarnă este aducerea unui atacant iar nerazzurrii au pus ochii pe Olivier Giroud, de la Chelsea.
Agenții francezului de 33 de ani au fost joi la sediul lui Inter pentru a discuta cu oficialii clubului. Întâlnirea a fost una pozitivă iar Inter a ajuns la un acord cu francezul privind un contract pe doi ani și jumătate, dacă va ajunge la Milano chiar în această iarnă. Planurile se schimbă dacă Giroud va sosi în vară, când va părăsi Chelsea liber de contract.
https://i.eurosport.com/2019/11/07/2712207.jpg
UEFA Europa Conference League
Rangelo Janga, eroul CFR-ului cu Slavia: "Am luptat ca leii"
ACUM 3 MINUTE
Astfel, Inter va începe acum negocierile cu Chelsea, care cere în jur de 8-10 milioane de euro pentru a-l lăsa să plece pe francez. Inter, de cealaltă parte, este dispus să plătească doar cinci milioane de euro. Giroud, care a primit și alte oferte, în special de la echipe din Premier League, ar prefera să meragă la Inter, fiind convins de proiectul italienilor.
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Englezii cer interzicerea lui Haaland, pe motiv că "este robot". 2 milioane de oameni au semnat
ACUM 26 MINUTE
UEFA Europa Conference League
Antrenorul lui Silkeborg a folosit 3 cuvinte pentru a descrie ce înseamnă victoria cu FCSB
ACUM O ORĂ