Informațiile privind negocierile dintre cele două cluburi au fost confirmate și de Manchester Evening News. Young nu a fost în lotul lui United pentru meciul cu Manchester City din Cupa Ligii, deși nu era accidentat.
Contractul fundașului de 34 de ani expiră la finalul acestui sezon iar englezul a jucat în doar 10 partide în Premier League în această stagiune. Discuțiile dintre Inter și Manchester United sunt în desfășurare, iar italienii încearcă să obțină o sumă rezonabilă de plătit pentru Young, care este doritor să se reunească cu Lukaku și Sanchez.
https://i.eurosport.com/2019/12/29/2743710.jpg
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 34 MINUTE
”Nu este momentul să discutăm despre plecarea unor jucători”, a afirmat managerul lui United, Ole Gunnar Solskjaer, după meciul cu City, privindu-l pe Young.
”Mai avem câteva luni și nu putem să ne slăbim lotul, trebuie să ne întărim, dacă se va întâmpla ceva. Nu știu despre ce vorbiți. Întrebați-l pe Ash”, a completat el.
https://i.eurosport.com/2020/01/07/2748208.jpg
Cele mai interesante transferuri sunt comentate în vlogul LIVE TRANSFERS care este în fiecare luni și vineri, pe tot parcursul lunii ianuarie, de la ora 18 pe pagina de Facebook Eurosport.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM O ORĂ
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM O ORĂ